Artikel

ARKITEKTONISK PERLE PÅ TOPPEN AF RØNDE

27. april 2021

Adresse: Baunevænget 52, 8410 Rønde

Nu har I chancen for at blive de nye ejere af denne smukke villa i to etager, som udmærker sig med en helt særlig arkitektur og en suveræn udsigt til Aarhus bugten og de åbne vidder omkring ejendommen. Huset er totalrenoveret i 2011, og I kan se frem til et køkken-alrum, en stue, et soveværelse med eget badeværelse, to værelser og endnu et badeværelse. Hertil kommer de mange, lækre terrasser.

I bosætter jer på en rolig og lukket vej på toppen af Rønde omgivet af grønne fællesarealer. I en radius af omtrent halvanden kilometer finder I Rønde Skole, pasningstilbud, indkøb og busforbindelse, mens der heller ikke er langt til den smukke Hestehave Skov, hvor I kan nyde en gåtur i det fri. Endelig tager det blot en halv time bag rattet til Aarhus C med et væld af butikker, restauranter og kulturelle oplevelser.

Villaen fra 1985 ligger øverst placeret på den skrånende grund med græsplæne og folder sig ud med en stilren, funkis-inspireret arkitektur. Bilen kan parkeres i carporten med tilhørende skur, inden I bevæger jer op til hoveddøren via flisestien.

Indenfor venter jer en lys og åben atmosfære overalt i det niveauopdelte hjem, og rundturen begynder i det dejlige køkken-alrum med hvide fronter og amerikanerkøleskab. Her får I både adgang til bryggerset og direkte udgang til den sydvendte terrasse, mens trappen fører jer videre op til soveafdelingen med to værelser og et badeværelse.

Et niveau ned ligger det forrygende forældresoveværelse med walk-through-closet og åben forbindelse til det lækre badeværelse med både badekar og bruseniche. Rummets helt store force er dog de to døre ud til den vestvendte terrasse. Sidst, men absolut ikke mindst, byder førstesalen på den pragtfulde stue, hvorfra I træder ud på den enorme balkon, som også beriger jer med den storslåede udsigt.

Se mere om ejendommen her.