BLIV FRANCHISETAGER

BLIV FRANCHISETAGER HOS JESPER NIELSEN

Har du ambitioner om at videreudvikle branchen? Og ønsker du at være toneangivende i den danske ejendomsmæglerbranche? Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen søger nu dygtige og ambitiøse indehavere og franchisetagere i en række af de store sjællandske, fynske og jyske byer, som Jesper Nielsen og Nykredit Mægler har identificeret som potentielle fremtidige forretningsområder. Vi er ydmyge og taknemmelige over, at vores mål om 16-20 Jesper Nielsen forretninger i Danmarks største byer i den grad er ved at blive virkelighed. På det seneste har vi indgået kontrakt med indehavere i en række nye forretninger – herunder Herning, Aalborg og senest Trekantområdet. 

VORES VÆRDIER
En succesfuld bolighandel står og falder med, hvordan vi møder kunderne. Hos Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen går vi aldrig på kompromis med vores værdier, og ved vi, at mæglerarbejde er meget andet end tal og dokumenter. Det handler om at være der for kunderne med overskud, forståelse og en evne til at få folk til at føle sig hjemme. Med vores særlige tilgang til kunderne samt et veletableret og unikt livsstilsbrand er det vores ambition at udbrede vores koncept til flere byer, så vi kan hjælpe kunder i hele landet med at finde hjem.

Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen blev skabt i 2010 ud fra ønsket om at kunne tilbyde kunderne et stærkt brand, der har en afgørende anderledes tilgang til salg og kundeoplevelser. Vores vision er, at vi sikrer vores kunder den optimale oplevelse gennem en topprofessionel håndtering af de ejendomshandler, vi bliver betroet.

I december 2018 indgik vi i Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen et partnerskab med Nykredit Mægler om et nyt selskab: Jesper Nielsen Franchisegiver A/S. Vores brand bliver videreført, men partnerskabet giver nye muskler til at udbrede vores vision som franchisekoncept. Samarbejdet gør det muligt for os at realisere åbningerne af en række butikker i Danmarks største byer de kommende år.

Vi søger derfor branchens dygtigste og mest engagerede ejendomsmæglere, der brænder for at drive egen ejendomsmæglerforretning og blive en del af et unikt koncept.

VI SØGER DIG, HVIS DU:

•   Har flere års erfaring som ejendomsmægler og kender lokalområdet
•   Kan begå dig på livsstilsmarkedet og kan dokumentere gode resultater – inden for salg, kommissionering og kundetilfredshed
•   Brænder for at drive din egen virksomhed og opbygge dit lokale marked
•   Er proaktiv, faglig velfunderet og besidder evnen til skære igennem.
•   Er smilende, humørfyldt og en præsentabel person, der altid stræber mod den bedste kundeoplevelse og de bedste resultater
•   Besidder dyder som etik, moral og situationsfornemmelse – kombineret med et glimt i øjet og en yderst professionel tilgang til dine kunder

DET KAN VI TILBYDE:

•   Et brand i særklasse og et veludviklet livsstilskoncept
•   En moderne arbejdsplads med gode kollegaer
•   Konstant fokus på markedsføringstiltag - i særdeleshed sociale medier
•   En nøgleklar konceptindrettet forretning
•   Adgang til et stort varelager af spændende boliger.

Har vi fanget din interesse og ønsker du at høre mere? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Kontakt

Er du interesseret?

Så kontakt Jesper Nielsen, Direktør i Jesper Nielsen Franchisegiver A/S, og få en fortrolig snak om mulighederne.