Bliv Franchisetager

BLIV FRANCHISETAGER HOS JESPER NIELSEN

Jesper Nielsen caster nu indehavere og franchisetagere i en række af de store sjællandske, fynske og jyske byer, som Jesper Nielsen og Nykredit Mægler har identificeret som potentielle. Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen vil over de kommende år gerne etablere sig i: Hørsholm/Rungsted, Østerbro, Amager Strand, Odense C, trekantsområdet, Aarhus, Aalborg. Vores koncept står og falder med de personer, som kunden bliver mødt af, så det er alfa omega, at det er de rette profiler, der bliver en del af Jesper Nielsen.

Omdrejningspunktet for konceptet er et konstant fokus på optimering af kundens værdimæssige oplevelse. Kundens oplevelse skal afspejle en unik ejendomsmægler, der differentierer sig fra det øvrige marked og fastholder denne forskel.

Er du interesseret eller har yderligere spørgsmål, så kontakt:
Direktør, Jesper Nielsen
Jesper Nielsen Franchisegiver A/S
Tlf. 88 44 60 14 eller e-mail: jn@jespernielsen.dk

Jesper Nielsen søger Franchisetagere til Hørsholm/Rungsted, Østerbro/City, Odense, trekantsområdet, Aarhus og Aalborg.

Succes i en bolighandel står og falder med, hvordan du møder dine kunder. Hos Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen går vi aldrig på kompromis med vores værdier, og ved vi, at mæglerarbejde er meget andet end tal og dokumenter. Det handler om at være der for kunderne med overskud og dybfølt interesse og få folk til at føle sig hjemme. Med vores særlige tilgang til kunderne samt et veletableret og unikt livsstilsbrand er det vores ambition at udbrede vores koncept til flere byer, så vi kan hjælpe kunder i hele landet med at finde hjem.

Lyder det som en rejse, du kunne tænke dig at komme med på, så søger vi lige nu en kandidat til vores nye forretning i Hørsholm/Rungsted.

I 2010 etablerede Jesper Nielsen, Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen ud fra ønsket om at kunne tilbyde sine kunder et stærkt brand, der har en afgørende anderledes tilgang til salg og kundeoplevelser. Vores vision er, at vi gennem en altid topprofessionel håndtering af de ejendomshandler, bliver betroet, sikrer vores kunder den optimale oplevelse.

Jesper Nielsen har i 2019 indgået et partnerskab med Nykredit Mægler om et nyt selskab: Jesper Nielsen Franchisegiver A/S, hvor brandet bliver videreført og udbredt som franchisekoncept. I løbet af de kommende år vil vi åbne ejendomsmæglerbutikker i landets største byer.

Vi søger derfor branchens dygtigste og mest engagerede ejendomsmæglere, der brænder for at drive egen ejendomsmæglerforretning og blive en del af et unikt koncept!

Hvem er du:

  • Du har flere års erfaring som ejendomsmægler og kender lokalområdet i Rungsted og Hørsholm.
  • Du kan begå dig på livsstilsmarkedet og kan dokumentere gode resultater – inden for salg, kommissionering og kundetilfredshed.
  • Du brænder for at drive din egen virksomhed og opbygge dit lokale marked.
  • Du er proaktiv, faglig velfunderet og besidder evnen til skære igennem. Endvidere er du en smilende, humørfyldt og præsentabel person, der altid stræber mod den bedste kundeoplevelse og de bedste resultater.
  • Du besidder dyder som etik, moral og situationsfornemmelse – kombineret med et glimt i øjet og en yderst professionel tilgang til dine kunder.

Hvad kan vi tilbyde:

  • Et brand i særklasse og et veludviklet livsstilskoncept.
  • Konstant fokus på markedsføringstiltag, i særdeleshed SoMe.
  • En nøgleklar konceptindrettet forretning.
  • Adgang til et stort varelager af spændende boliger i København og Nordsjælland.

Har vi fanget din interesse og ønsker du at høre mere, så glæder vi os til at høre fra dig! Ring til Jesper Nielsen og få en fortrolig snak om mulighederne:

Direktør, Jesper Nielsen
Jesper Nielsen Franchisegiver A/S
Tlf. 88 44 60 14 eller e-mail: jn@jespernielsen.dk