Artikel

BOLIGMARKEDET FORTSÆTTER MED AT BULDRE I 2021

8. marts 2021

De gode takter fra 2020 er taget med ind i 2021, og boligmarkedet vil fortsætte sin stærke udvikling, så længe der er restriktioner, lyder det ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen.

2021 er kommet i gang med samme høje fart, som 2020 sluttede, og meget tyder på, at boligmarkedet holder kadencen et godt stykke tid endnu. Sådan lyder det fra Jesper Nielsen, direktør i Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen.

-2020 startede med en mavepuster, men endte med at blive et af de bedste år nogensinde med mere end 100.000 bolighandler. Den overvældende aktivitet, som vi har oplevet under Corona tror jeg vil fortsætte et pænt stykke tid endnu, i hvert fald så længe, vi lever under restriktioner, siger Jesper Nielsen.

Han forventer, at der med en genåbning af samfundet vil komme en bedre balance på boligmarkedet, hvor køberne får mere tid. Og han er ikke bekymret for en overophedning.

-Når samfundet forhåbentlig snart åbner igen, vil vi nok se, at den store interesse, vi har for boliger lige nu, vil aftage lidt, fordi folk får travlt med at rejse og søge oplevelser. Men det ændrer stadig ikke på, at boligmarkedet er kommet styrket ud af Corona, siger Jesper Nielsen.

De prognoser, som er kommet fra bankøkonomerne for de næste par år, deler Jesper Nielsen.

-Alt tyder på, at renten fortsat vil være lav de kommende år, priserne vil stige moderat, danskerne har stærke privatøkonomier og vi har et stærkt realkreditsystem, som gør, at mobiliteten på boligmarkedet fortsat vil være høj, siger Jesper Nielsen.