Artikel

PRIVAT TAGTERRASSE I INDRE BY

1. november 2021

Adresse: Vestergade 13, 3., 1456 København K

Dén eksklusivitet, som denne lejlighed med tagterrasse lægger for dagen, ligger i skarp konkurrence med, hvor fænomenal beliggenheden er. Konklusionen må være, at kombinationen mellem de to elementer resulterer i et uovertruffent hjem, hvor du vil elske din base i samme grad, som du vil nyde at gå på opdagelse i nærmiljøet.

Elevatoren fører direkte til hoveddøren, som åbner til en entré, der allerede slår tonen an med spejlloftet i rombeformer og med integreret lys. Du imponeres med garanti, når du fortsætter ind i opholdsmiljøet og lader øjnene falde på det speciallavede køkken. Materialer, linjer og konstruktion forenes i en nærmest poetisk harmoni, der i samspil med kvalitetshvidevarer frister til timevis af madlavning.

Rummet bærer det forrygende udtryk på nydelig vis ved at supplere med loftsbjælker, sildebensgulv og store, buede vinduespartier. Stuens størrelse tillader din indretning at skinne, og brændeovnen er prikken over i’et.

Hvad angår materialer og farvetoner med mere er det nøjagtig samme æstetik, der går igen på gæstetoilettet og badeværelset, hvormed hjemmet har en gennemgående harmoni. Den imponerende størrelse på soveværelset underbygger den fornemmelse af lys, luft og rummelighed, som er så definerende for hjemmet. Du råder desuden over et værelse i lidt mindre format, ligesom du har en masse andet godt at se frem til på overetagen.

Heroppe venter den fænomenale udestue nemlig, hvor du får chancen for at sidde indendørs og samtidig have et flot udsyn over Københavns hustage og spir. Slå skydedørene op på lune sommeraftener og sid i læ for duggen, mens udelivet stadig er tæt på. Du kan selvfølgelig også bare rykke ud på din private tagterrasse, der har en sublim størrelse så centralt i byen.

Med glasrækværket forstyrres panoramet på ingen måde, hvilket bare øger til oplevelsen af at svæve over byen i en solrig oase. Hvis du troede, det ikke blev bedre, så tager du bare et nærmere kig på udendørspejsen og et veludstyret udekøkken med to integrerede gasgrill og håndvask.

Med Emmerys i selve ejendommen afsløres det hurtigt, hvor meget lækkert, du omgiver dig med. Nichebutikker såvel som tørt og vådt til ganen dukker op på hvert et gadehjørne, og Gammel Torv og Strøget er få skridt fra adressen.

Du kan også spadsere til mere praktiske ting såsom metro og indkøb, mens du ligeledes vil nyde fritiden på Gammel Strand, ved Søerne eller i en af parkerne tæt på.

Der kunne beskrives meget mere om bolig og område, men resten bør du opleve selv.

Se mere om boligen her.