Artikel

CHARMERENDE & VELBELIGGENDE VILLA

26. august 2021

Adresse: Langdalsvej 1, 8220 Brabrand

Denne indbydende villa har mange forcer, og med nøgleord som lyse omgivelser, lækre kvalitetsmaterialer og en fantastisk have får I fortrinlige rammer i Brabrand. Her venter jer tre værelser, to badeværelser og smukke opholdsrum, som sikrer både privatliv og samvær med familien.

Læg dertil en god beliggenhed nær hverdagens gøremål og naturskønne områder, og resultatet bliver en dejlig base for familielivet. I bydes velkommen i entréen, hvorfra de 146 m2 udfolder sig via en veldisponeret planløsning med en tilhørende kælder på 86 m2.

Trumfkortet er de to stuer en suite med herskabelig charme i form af klassiske stuklister og loftrosetter, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af det herlige lysindfald. Tilmed får I en udestue, hvor I kan tyvstarte med forårssolens stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret.

JKE-køkkenet har en marmorplade på væggen og fin opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Stueetagen afrundes med et værelse og et badeværelse.

Førstesalen rummer to værelser, så med i alt tre værelser får I mange muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Videre er der et walk-in-closet og endnu et badeværelse, der ligesom det forrige har gulvvarme og granitbordplade.

Endelig råder kælderen over et bryggers, et toilet og tre disponible rum, hvoraf det ene har særligt mange anvendelsesmuligheder. Udenfor kan I se frem til en fantastisk, gartneranlagt have i forskellige niveauer med flere hyggekroge og to nydelige terrasser, som indbyder til frokost under åben himmel.

Beliggenheden er pragtfuld med Engdalskolen, daginstitution, indkøb og bus indenfor en radius af blot én kilometer. Ligeledes er der kort afstand til Brabrandstien, Brabrand Sø, Langdalen og skoven, som sætter tempoet ned med afslapning og hyggelige gåture i naturskønne omgivelser.

Se mere om boligen her.