Artikel

EKSKLUSIV 4-VÆRELSES LEJLIGHED MED MANGE FLOTTE DETALJER

30. august 2021

Adresse: Brannersvej 9, 3. th., 2920 Charlottenlund

Tre skønne altaner. Sjældent finder man en lejlighed, der både praler af en fantastisk udsigt og en helt privat og solbeskinnet terrasse i tredje sals højde, men det er netop, hvad I får, hvis I flytter ind i denne dejlige bolig. Med adresse på Brannersvej 9 bor I centralt i Charlottenlund, hvor alt findes lige i nærheden.

Butikkerne på Jægersborg Allé er bare fem minutters gang fra adressen, og I skal ikke gå ret meget længere, før I står i Charlottenlund Skov. Skovshoved Havn når i efter en kort cykeltur, og I har gåafstand til både velrenommerede skoler, gode pasningstilbud og Charlottenlund Station.

Lejligheden er placeret på tredje og øverste etage i en velholdt gulstensejendom fra 1935, og foruden de 122 veludnyttede boligkvadratmeter får I også tre skønne altaner, så I kan nyde solen og udsynet over området fra tidlig morgen til langt ud på de lange, lyse sommeraftener.

Indenfor er stilen lys og charmerende med smukke Dinesen plankegulve i 300mm bredde og fuld længde. Derudover er der fritlagte spær, der bidrager til den helt særlige stemning, der kendetegner boligen. Lejligheden er totalrenoveret i 2021, og fremstår helt indflytningsklar med eksklusive materialevalg fra ende til anden, der er blandt andet lagt gulvvarme i hele lejligheden med trådløse termostater og der er nye VVS-, afløbs- og elinstallationer.

Desuden er der udvendigt renoveret kviste for lejligheden. Når I træder indenfor, mødes I af en flot og indbydende entré, der leder videre ind i stort, åbent opholdsmiljø, hvor opholdsstue og køkkenalrum smelter sammen i ét.

Rummet imponerer især med et helt fantastisk lysindfald fra de velplacerede vinduespartier, hvor især de store glaspartier ud mod skønne altaner tilkalder sig ekstra opmærksomhed. I de lyse måneder er det så godt som umuligt at modstå fristelsen til at slå terrassedørene op, så disse smukke uderum kommer til at indgå som en integreret del af boligen.

Køkkenet fra Epoq og HTH er indrettet med sorte elementer og hvidevarer fra Miele og Vestfrost, mens stuen giver god plads til både spisebord og sofahjørne. Lejligheden fuldendes af to gode og regulære værelser, et pænt og rummeligt badeværelse med elementer fra HTH, separat bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler samt et særdeles flot soveværelse med tilhørende walk in closet og udgang til en hyggelig morgenaltan.

Se mere om boligen her.