Artikel

ET YDMYGT OG GLÆDELIGT TAK TIL VORES MANGE NYE KUNDER I 2021

3. november 2021

Boligmarkedet har oplevet en regulær vitaminindsprøjtning i 2020 og 2021. Hos Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen har vi også mærket den stigende interesse for at realisere boligdrømmene. Derfor skal der lyde et ydmygt og glædeligt tak til alle vores nye kunder i år.

I 2020 rundede boligmarkedet en historisk rekord med over 100.000 bolighandler, og meget tyder på, at vi igen i år krydser den magiske grænse. I skrivende stund har vi passeret 97.000 bolighandler, viser de nyeste landsdækkende handelstal for uge 43 opgjort af Boligsiden.

Hos Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen har man tydeligt mærket den store aktivitet ude i mæglerforretningerne.

-Vi startede året med store ambitioner og et løfte om at åbne nye forretninger i hele Danmark. Det er vi lykkedes med, og i 2021 når vi at åbne seks nye forretninger. Vi er i den grad ydmyge og taknemlige for den store interesse, danskerne har vist for vores koncept og nye måde at tilgå kunderejsen omkring en bolighandel på, siger stifter og direktør Jesper Nielsen.

De seks åbninger dækker over åbningen af følgende forretninger: Jesper Nielsen I Roskilde & Omegn, Aarhus I Østjylland, Helsingør I Nordkysten, Projekt København I Sjælland, Odense I Fyn samt en forretning mere, som vi i skrivende stund ikke kan løfte sløret for.

Ved årsskiftet til 2022 vil Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen bestå af 14 forretninger, der dækker hele Danmark. Og i 2022 er åbningen af flere forretninger på tegnebrættet i bl.a. Herning, Aalborg og Odsherred, hvilket bringer Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen op på hele 17 forretninger, og der er dialog om yderligere åbninger, fortæller direktør Jesper Nielsen.

-Vi glæder os meget til at løfte sløret for åbningen af flere forretninger i 2022. Nedtællingen til åbningen af vores kommende forretning i Odense er i fuld gang, så vi snart også kan tilbyde vores stærke salgsplatform og eksklusive koncept til kvalitetsbevidste boligsælgere på Fyn, siger han.

Ambitiøs rejse siden 2010

Lige siden Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen blev grundlagt i sin nuværende form tilbage i 2010 har vores fornemmeste mission været at hjælpe danskere med øje for den perfekte balance mellem æstetik og kvalitet godt videre på boligmarkedet.

Vi ved – ligesom vores købere og sælgere – at man tydeligt mærker forskellen, når bolighandlen bliver en oplevelse i sig selv, og den mulighed ønsker vi at åbne døren for til flere danskere.

-Det er altid en fornøjelse af hjælpe vores kunder godt videre. Det glæder vi os til at kunne gøre for endnu flere i løbet af det kommende år, i takt med at vores firma vokser sig større. Vores vækstambitioner fortsætter i 2022, forklarer Jesper Nielsen.