Artikel

GENNEMRENOVERET LIEBHAVERI

30. juni 2021

Adresse: Søholmvej 39, 3480 Fredensborg

Midt i det kuperede, nordsjællandske landskab ligger denne smukke og markante villa der imponerer med en stilren brostensindkørsel, misundelsesværdig og nærmest parklignende have med gamle træer og med flere terrasser, en tilhørende sidelænge og flere eksklusivt opførte ”udhuse”.

Den største terrasse er belagt med lys spansk granit og i forlængelsen af terrassen, er der opført en eksklusiv muret pavillon med stråtag med udsigt over haven og midt i terrassen er anlagt en stor eksklusiv pool med romertrappe og automatisk skydelåg og tilhørende teknik, toilet, bade- og omklædningsrum bygget under jorden. I får her en boligoplevelse langt ud over det sædvanlige. Den klassiske hvide villa præsenterer sig flot, og ligger tilpas tilbagetrukket fra vej og naboer til, at I får fornemmelsen af at bo i en skøn, grøn oase, hvor råvildt og fugle dagligt lægger vejen forbi den storslåede og særdeles velplejede have.

Villaen er opført i 1932, og er i de seneste år blevet gennemgribende renoveret med sans for detaljen og for villaens stil og alder. Villaen er lys og velindrettet og har højt til loftet, flotte stukke med tilhørende høje hvidmalede paneler og er forsynet med alle moderne bekvemmeligheder. Beboelsen er på 366 boligkvadratmeter fordelt på 3 etager og som bonus får I 4. etage i 169 kvadratmeter høj, tør kælder bygget for 12 år siden.

Stueetagen er indrettet med to elegante stuer en suite med smukke egetræsparketgulve og en helt unik atmosfære via en karnap. Franske døre med facetslebet glas adskiller de to stuer fra hinanden, og fra den rummelige opholdsstue er der udgang til en dejlig, vestvendt brostensterrasse, hvor I kan nyde aftensolen og det flotte udsyn over den pragtfulde have og markerne.

Landkøkkenet er ligeledes præget af de bedste materialevalg, og stilen er flot og gennemført med hvide fyldningslåger, bordplader i massivt egetræ og en hyggelig spiseplads, hvor store og små kan samles om måltiderne i det daglige. Stueetagen indeholder endvidere en indbydende hovedentré med skabsplads, en hverdagsentre med mange skabe, et nydeligt kontor med indgang direkte fra hovedentréen. Endvidere er der et stort badeværelse med brus opført i de mest eksklusive materialer i husets stil, toilettet er japansk.

Endvidere er der en gang med trappe til 1. sal og med trappe til kælder, inddraget i huset på fornemste vis. Førstesalen er ligeledes forsynet med stuk, høje paneler egeparket og indeholder et stort master bedroom, to herlige værelser, et meget stort eksklusivt badeværelse med 3 håndvaske og masser af skabe håndlavet i eg og hvidmalet og ligeledes her er toilettet japansk. Endvidere er der en charmerende stue med brændeovn og udgang til østvendt morgenaltan.

Etagen er forsynet med elektriske skodder og gardiner og fra etagen er der en uanet og fængslende udsigt over naturen. På anden sal er yderligere to store værelser med indbyggede skabe og gamle finesser og ligeledes her er der elektriske skodder for alle vinduerne. Udsigten er her en etage højere, så kun fantasien sætter grænsen. Kælderen fuldender huset med en komplet wellness-afdeling med græske søjler indeholdende spa, sauna.

Endvidere er der et stort fitnessrum og klimatiseret vinkælder med tilhørende vinsmagningsrum og tilhørende toilet, alt sammen muret i gammel stil og med hvælvinger. Dertil kommer en stor vaskekælder med mange skabe og to lyse, disponible rum, der kan indrettes præcis som I ønsker det.

Se mere om boligen her.