Artikel

HERSKABELIG VILLA I KONGENS LYNGBY

24. juni 2021

Adresse: Blomstervænget 1, 2800 Kongens Lyngby

I hjertet af Kongens Lyngby kan I nyde tilværelsen i denne indtagende villa, der står knivskarpt med sin herskabelige indretning og sit kvalitetsmæssige interiør. Med nøglerne til dette imponerende hjem får I en helt særlig beliggenhed i et børnevenligt kvarter.

Dagen startes med en frisk løbetur rundt om Lyngby Sø, børnene kan nemt komme i skole omkring 870 meter derfra, og så kan hele familien nyde godt af områdets attraktive tilbud med kort afstand til indkøb samt offentlig transport. Den charmerende villa i halvandet plan fra 1937 med dobbelt carport er yderst elegant med sin hvide facade, sit røde tegltag og de sprossede vinduer.

Huset fik omkring 2014 renoveret sine kviste, og året efter kom der nye vinduer. Indenfor bliver I betaget af alle de herskabelige detaljer, som boligen på smukkeste vis prydes af. De tre stuer en suite har pæne stuklofter, rosetter, flotte trægulve, et åbent ildsted og et udsøgt gulv med sildebensparket i den midterste stue.

Alt dette suppleres af et sublimt lysindfald fra de mange vinduespartier. Om sommeren kan I åbne op til den smukke terrasse og forlænge stuemiljøet ud under åben himmel.

Ude i køkkenet fortsætter en både elegant og romantisk stil med hvide elementer og en massiv træbordplade af egetræ, hvor hjemmets kok se frem til hårde hvidevarer fra Miele og Smeg.

Stueplan byder også på et skønt værelse og et nydelige badeværelse med gulvvarme, hvor brusenichen afskærmes af glasbyggesten.

Går I ovenpå ad trappen, ledes I af reposen til fire lyse og fantastiske værelser, hvoraf et af dem har en fransk altan.

Vælger I at gå nedenunder, venter her en kælder med et vaskerum og to disponible rum. Den lune årstid nydes i haven eller på den store, dejlige egetræsterrasse. Den indbyder både til festlige stunder med barbecue og kølig hvidvin og til afslappede stunder i familiens tegn.

Se mere om boligen her.