Artikel

HVAD MERE KAN MAN ØNSKE SIG?

15. februar 2022

Adresse: Kompagnistræde 4B, 1. tv., København K

I den absolutte midte af Indre By, omgivet af adskillige af landets mest kendte bygningsværker og gader, der rummer spændende historier fra fortiden, ligger denne elegante og æstetisk gennemførte lejlighed. Den gode, veldisponerede rumfordeling udfolder sig over tre etager, og ét af de væsentligste karaktertræk er det markante og rige lysindfald, der ledsages af store åbne rum.

Adressen hedder Kompagnistræde 4B. Ikke mange skridt i nordøstlig retning bringer jer til Slotsholmen med Christiansborg som hovedattraktion. Går I den stik modsatte vej, ender I snart i Ørstedsparken efter at have passeret Rundetårn.

I de charmerende, gamle gader med brosten er der spækket med alt fra spændende nichebutikker, man bare ikke finder lignende andre steder i kongeriget, og tilsvarende er her en veritabel myriade af velrenommerede caféer og hyggelige barer, hvor I kan tage jer en velfortjent drink efter arbejde, og fortræffelige restauranter.

Alt det mere praktiske, der kræves for at hverdagen går op i en højere enhed, er selvsagt også lige ved hånden. Det gælder eksempelvis den nemme adgang til metroen, som hurtigt og bekvemt sørger for korte rejsetider, hvorend I skal hen i byen.

Lejligheden ligger i en nydelig, ældre bygning fra 1798, der er behageligt tilbagetrukket fra de smalle stræder som er med til at give den fantastiske byhus følelse, og som I bevæger jer inden døre i boligen, der tager sin begyndelse i førstesalsniveau, ankommer I i bedste New Yorker-stil direkte til et anseeligt værelse hvor der intet er overladt til tilfældighederne ,her er der er mulighed for at arrangere en kombineret entré og soveværelse.

En kunstfærdig afskærmning kan give rummet yderligere karakter, og sammesteds er der adgang til et badeværelse, ligesom der i de faste skabe er integreret vaskefaciliteter. Badeværelset er fuldstændig istandsat for nyligt, og det samme gør sig gældende for adskillige andre aspekter i dette smukke hjem.

Det gælder som eksempel de smukke, brede, Dinesen plankegulve, der også er at finde på overetagen. Via trappen med lyse trætrin når I det store opholdsrum, hvor loftet er ført til kip. Ind gennem vinduerne modtages et dejligt lysindfald, som ledsages af ovenlysvinduerne over de blotlagte bjælker. Hanebåndene er hvidmalede, men man aner til stadighed en charme af den art, der kun kommer med alderen, med patinaen.

De brede gennemgående Dinesen planker på gulvet bidrager til den fornemme stil, og det samme gør køkkenet, som er Italiensk design med fronter i farven Brownish Pink , Barazza bordplader i stål og eksklusive Toni Copenhagen armaturer. En stige fører til hjemmets fantastiske hems med massere af plads.

Se mere om boligen her.