Artikel

I ALT 512 M2 LIEBHAVERI PÅ FREDERIKSBERG

5. juli 2021

Adresse: Gammel Kongevej 144, st., 1850 Frederiksberg C

På en stille og særdeles eftertragtet stikvej til Gammel Kongevej, udbydes nu denne storslåede herskabslejlighed til salg!

Boligen er i en klasse helt for sig selv. Her har man formået den svære kunst, at bevare lejlighedens herskabelighed og historie, og samtidig totalrenoveret den med et så kræsent og udsøgt materialevalg, at det bliver svært at finde kritikpunkter.

Luksus og lækkerhed blander sig med de klassiske, enestående detaljer, som er så kendetegnende for en ægte herskabslejlighed på Frederiksberg. Tillige ligger den højloftede lejlighed - med fuld, højloftet kælder, ugeneret og med flot lysindfald. Bag ejendommen er en fælles gårdhave, og gården står overfor snarlig renovering. Der er tilhørende 2 parkeringspladser, carport opføres.

I bliver forkælet med 256 flot indrettede boligkvadratmeter (totalrenoveret i 2019) og dertil kommer en lige så stor kælder i boligkvalitet. Kælderen er høj, tør og lys med masser af vinduer over niveau.

Sælger har bl.a. foretaget radonsikring, isolering m.m. (ca. 4 år gl. renovering.) I bydes velkommen til, af en nydelig entré, der leder videre ind i et dejligt, rummeligt Unoform-køkken med smukke gulve i sildebensparket. Køkkenet er af høj kvalitet, med Gaggenau hvidevarer og en stor kogeø med plads til morgenmadsbar, placeret i åben forbindelse med en smuk spisestue, med smukt dekorerede stuklofter, elegante paneler og et helt fantastisk velbevaret, originalt trægulv.

Det unikke trægulv fortsætter ind i en skøn og højloftet opholdsstue med en smuk, gammel kakkelovn, et ganske unikt loft og udgang til en dejlig, sydvestvendt altan. Endelig byder stueetagen på endnu en velindrettet stue, et værelse, et stort soveværelse med tilhørende badeværelse med bruseniche samt et nydeligt gæstetoilet og to gangarealer med gode skabe.

Underetagen er flot indrettet med to badeværelser – et med badekar og et med dobbelt bruseniche – et praktisk vaskerum, et flot og funktionelt køkken, et meget stort fitnessrum samt tre disponible rum, kontor, opholdsstue eller noget helt fjerde.

Lejligheden er beliggende i en historisk smuk ejendom, oprindeligt opført i 1850, og foruden en bolig i absolut særklasse, får I også fri adgang til en dejlig, solbeskinnet gårdhave.

Beliggenheden på Gl. Kongevej er i top med alle hverdagens fornødenheder i gåafstand fra hjemmet. Specialbutikkerne på Gammel Kongevej venter lige udenfor hoveddøren, og I har bare ti minutters gang til skønne Frederiksberg Have og Søerne.

Der er 500 mtr. til Frederiksberg Allé Metroen, der bringer jer til lufthavnen på 20 minutter og til Indre By på under 10 minutter. Børnene kan selv klare gåturen til den eftertragtede Ny Hollænderskolen, og I vil være tæt på gode børnehaver og vuggestuer samt de daglige indkøb.

Se mere om boligen her.