Artikel

JESPER NIELSEN LØFTER SLØRET FOR NY FORRETNING I TREKANTOMRÅDET

21. februar 2022

I sommeren 2022 åbner vi en splinterny mæglerforretning i Trekantområdet. Forretningen bliver nummer 18 hos Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen, og den kommer til at dække boligmarkedet i og omkring Vejle, Kolding og Fredericia.

Hvis du skal sælge din bolig i Trekantområdet og ikke synes, at du kan finde en ejendomsmægler, som lægger nok vægt på livsstil, æstetik og kvalitet, så kan du snart indstille søgningen. Hos Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen kan vi nemlig nu løfte sløret for, at vi i sommeren 2022 åbner en ny forretning i Trekantområdet.

-Det er med stor glæde, at vi nu kan meddele, at forberedelserne er i fuld gang til åbningen af endnu en forretning. Denne gang i Trekantområdet – et spændende udsnit af Danmark med mange kvaliteter, hvor boligmarkedet rummer et interessant miks af pulserende storbyliv og rolig jysk natur. Derfor ser vi meget frem til denne åbning senere på året, siger stifter og direktør Jesper Nielsen.

Forretningen bliver nummer 18 i rækken, og ifølge Jesper Nielsen bliver forretningen et alternativ til de traditionelle ejendomsmæglere i området.

-Jesper Nielsen-konceptet henvender sig til alle kunder, der ønsker at lægge ekstra vægt på kvalitet og æstetik, når deres bolig skal sælges. Vi går ikke på kompromis, for vi vil gerne give vores kunder en oplevelse, som med garanti er ud over det sædvanlige. Det er et mission, der går igen i alle vores forretninger, fortæller Jesper Nielsen.

Han påpeger, at åbningen af forretningen i Trekantområdet er en vigtig milepæl for livsstilsmægler-brandet Jesper Nielsen.

-Med åbningen af denne forretning i Trekantområdet dækker vi nu hele Jylland, Fyn og Sjælland. Det betyder, at danskerne i alle landets egne nu har nemt ved at vælge os, hvis de synes, at en særlig bolig også fortjener et særligt boligsalg, siger Jesper Nielsen.