Artikel

MÆGLERFIRMAET JESPER NIELSEN TAGER HUL PÅ UDLANDET: ÅBNER FORRETNING I SYDSPANSKE MARBELLA I 2022

25. marts 2022

Fremover får danskere med appetit på en fritids- eller fultidsbolig i Sydspanien mulighed for at handle gennem Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen. I starten af maj 2022 åbner livsstilsmægleren sin første forretning uden for Danmarks grænser. Direktør og stifter Jesper Nielsen ser et enormt potentiale i den nye åbning.

Når danskere fremover ønsker at købe eller sælge bolig i det sydlige Spanien, vil det være muligt at gøre gennem livsstilsmæglerbrandet Jesper Nielsen.

Ejendomsmæglerfirmaet åbner nemlig nu sin første forretning uden for landets grænser. Det sker i det populære Marbella i Málaga-provinsen i Sydspanien, hvor åbningen bliver den første af sin slags, fortæller stifter og direktør Jesper Nielsen.

-Vi er klar til at tage imod kunderne allerede nu, men vores forretning slår formelt dørene op i starten af maj. Og det vil være vores første forretning uden for Danmarks grænser. Vi har længe udset os Marbella, da det er et fantastisk område på den spanske riviera, som mange danskere med drømme om en udenlandsbolig naturligt retter blikket mod. Der findes få danske enkeltaktører på ejendomsmarkedet i Marbella, men vi er den første større danske mæglerforretning, der nu planter et solidt forretningsben hernede, siger han.

Jesper Nielsen ser et enormt potentiale i den kommende ekspansion til udlandet.

-Åbningen i Marbella er et utrolig spændende skridt på vores vækstrejse, som vi har glædet os til at dele med omverdenen. Med denne første åbning i udlandet løfter vi nu forretningen til næste niveau, og vi får samtidig mulighed for at tilbyde vores unikke og livsstilsbevidst kundeoplevelse til et nyt og spændende kundesegment, siger Jesper Nielsen og fortsætter:

-Danske kunder i Marbella skal både kunne sælge og købe via vores nye forretning i Marbella, og fokus vil her være på at hjælpe herboende danskere med at finde drømmeboligen i Marbella og andre fantastiske kystbyer i Costa del Sol-området i Spanien. Vi har dagligt kontakt til et segment af danskere, hvor mange har drømme om at bo under varmere himmelstrøg. Derfor er denne bevægelse ind på et nyt markedsområde spændende for os.

Daglig leder og indehaver af den kommende forretning bliver Thomas Dahlsgaard, der i forvejen er bosat i Marbella. Han har tidligere arbejdet i den finansielle sektor i Danmark og har før sin ankomst hos Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen arbejdet som ejendomsmægler i en mæglerforretning i Spanien.

Han ser åbningen som en unik og tiltrængt valgmulighed for de mange tusind kvalitetsbevidste danskere, der både ønsker at købe og sælge i området.

-For danskere, der søger bolig hernede, er den nære og tætte rådgivning på dansk under et kendt koncept som vores med til at skabe tryghed undervejs i hele handelsforløbet. Kombineret med vores lokalkendskab og netværk i området skal det være med til at give vores kunder en absolut tryghed, når de handler bolig gennem os, siger Thomas Dahlsgaard.