Artikel

NU SLÅR JESPER NIELSEN DØRENE OP TIL NY FORRETNING I HERNING

7. marts 2022

Efter grundige forberedelser og en komplet istandsættelse af lokalerne på Silkeborgvej 8 henover vinteren er vi nu endelig klar til at byde kunderne indenfor i vores splinternye mæglerforretning i Herning, hvor æstetik og kvalitet er i højsædet.

-Det er en stor glæde endelig at kunne slå dørene op til endnu en forretning, hvor der er kræset om detaljerne fra A til Z – ikke mindst takket være forretningens kommende indehaver Marcus, lyder det fra stifter og direktør Jesper Nielsen.

Franchisetager og indehaver af den nye forretning i Herning bliver ejendomsmægler Marcus Mikkelsen, som ser frem til at byde nye kunder velkomne i forretningen på Silkeborgvej i centrum af byen.

-Jeg glæder mig enormt til at kunne tilbyde både boligsælgere og boligkøbere i og omkring Herning et nyt og stærkt alternativ til de lokale kædemæglere i byen, siger Marcus Mikkelsen.

Allerede godt i gang

Faktisk er forretningen allerede kommet godt i gang, idet Marcus Mikkelsen har arbejdet i kulisserne siden den 15. februar. Åbningen gøres officiel nu, hvor coronarestriktionerne i vid udstrækning har sluppet sit tag fra Danmark.

-Vores livstilsmæglerkoncept er enormt stærkt og gennemarbejdet. Derfor tror vi også på, at kunderne mærker en markant forskel ved at vælge os fremfor de velkendte aktører på boligmarkedet. Vores stilrene koncept og kvalitetsbevidste tilgang til alle faser af bolighandlen er kundernes garanti for en kunderejse, der føles ud over det sædvanlige. Den glæder jeg mig til at folde ud for kunderne, siger Marcus Mikkelsen.

Forretningen vil med sin placering i Herning by dække Herning og desuden hele oplandet ud mod Vestkysten – fra Hvide Sande i syd til Thorsminde i nord.

Jesper Nielsen Herning | Midt og Vestjylland afholder åbningsreception fredag d. 11. marts kl. 12, hvor alle interesserede er velkomne inden for i forretningen på Silkeborgvej 8, 7400 Herning.