Artikel

NYKREDIT MÆGLER OVERTAGER JESPER NIELSEN-KÆDEN

15. juni 2022

Ejendomsmæglerkæden Jesper Nielsen bliver nu en del af Nykredit Mægler.

Ejendomsmægler Jesper Nielsen og Nykredit Mægler har siden 2019 haft et partnerskab og i fællesskab ejet selskabet Jesper Nielsen Franchisegiver A/S. Nykredit Mægler overtager nu rollen som franchisegiver i Jesper Nielsen-kæden fuldt ud. Det sker dags dato den 15. juni. Jesper Nielsen fratræder samtidig som direktør i selskabet med virkning fra dags dato.

Samarbejdet mellem Nykredit Mægler og Jesper Nielsen har klarlagt, at der er uforenelige forskelle på de ledelsesmæssige værdier mellem de to selskaber. Det er baggrunden for, at vi har valgt at stoppe samarbejdet,” siger Peter J. Mattsen, direktør i Nykredit Mægler.

Jesper Nielsen-kæden er opbygget som et franchiseselskab. Det vil sige, at det er selvstændige ejendomsmæglere, der ejer de lokale butikker, men at der samarbejdes under samme brand. Kæden bliver en del af Nykredit Mægler ligesom Nybolig og Estate, og Nykredit Mægler sætter nu gang i en proces med henblik på at skifte navn på kæden.

Jesper Nielsen-kæden består af dygtige franchisetagere, og vi ser frem til at overtage det fulde ejerskab, så vores samarbejde med dem kan blive endnu tættere og stærkere,” siger Peter J. Mattsen.