Artikel

SMUK PENTHOUSELEJLIGHED

14. september 2021

Adresse: Falkoner Alle 59, 4. th., 2000 Frederiksberg

Lad jer betage af denne enestående, toetagers lejlighed på Frederiksberg, hvor I får fornøjelsen af unikke udemiljøer med fuldkommen ro og masser af lys hele dagen igennem. Ydermere er det eksklusive boligareal renoveret i 2020, og storbyens talrige tilbud venter lige om hjørnet.

Med bopæl øverst oppe kan I se frem til en særpræget ro på de baggårdsvendte udemiljøer. Glæd jer til at nyde stemningsfulde grillaftener i fuld aftensol på tagterrassen, mens I kigger over den frodige gårdhave, der henleder tankerne på skoven i kraft af de gamle træer i tæt beplantning.

Lejligheden er tilmed øverst placeret i ejendommen, således at I undslipper støjen fra Falkonér Allé. Velisolerede vinduer sikrer ro inden døre, hvor der ligeledes åbenbares et elegant interiør med gennemgående, lyse egetræsgulve i herregårdsplanker og et fortrinligt lysindfald. Kombineret med det sammenhængende stilvalg skabes en helt særlig atmosfære.

To stuer en suite udgør boligens primære opholdsmiljø, og her vil I bemærke de store, hvælvede vinduer, smukke paneler og stukkatur.

I køkken-alrummet indbyder det topmoderne snedkerkøkken fra Handcrafted Interiors til gastronomiske udfoldelser. Det fremtræder med overflader af elegant Jura Grau-kalksten, Quooker-armatur, kogeø samt specialdesignet læderbænk.

Beliggenheden beriger jer med gåafstand til fornødenheder og oplevelser på det attraktive Frederiksberg. I kan således begive jer ud på caféer og restauranter, ligesom I kan gå på opdagelse i Frederiksberg Centret.

Trænger I imidlertid til et break fra byens pulserende liv, er Frederiksberg Have eller Assistens Kirkegård oplagte steder til gåturen. I får ligeledes let til metrostationer og Indre By.

Se mere om boligen her.