Artikel

SMUK & UNIK EJENDOM MED POOL

9. juni 2021

Adresse: Enighedsvej 9, 2800 Kongens Lyngby

Forestil jer livet i denne imponerende villa beliggende i et af Lyngbys mest eftertragtede kvarterer, hvor natur og bolig smelter sammen. Lad jer betage af fuglesangen, de fredelige omgivelser og den smukt anlagte have med den skønneste pool, og nyd at flytte ind i en totalt gennemrenoveret bolig, hvor de eksklusive materialevalg præger indretningen.

Huset er opført i 1907 og præsenterer sig fortsat flot med hvide facader og rødt tegltag. I forbindelse med renoveringen, der har fundet sted i perioden fra 2017 til 2021, er tagkonstruktionen blevet skiftet, mens man har valgt at genbruge de oprindelige teglsten, så stilen og charmen er intakt. Også indenfor er de klassiske, originale detaljer og den herskabelige stemning bevaret samtidig med, at nye, moderne løsninger har fundet vej til især det stilrene køkken.

Indretningen er lys og gennemført, og I får glæde af en familievenlig planløsning og en høj, tør kælder, der under renoveringen er blevet isoleret, ligesom der er lagt omfangsdræn og etableret radonspærre, så indeklimaet i underetagen nærmer sig boligkvalitet.

Når I træder ind ad hoveddøren, bydes I velkommen til af en fantastisk flot hall med smukke gulve i sildebensparket og en elegant snoet trappe, der viser vej til første sal. Herfra går I videre ind i det store åbne opholdsmiljø, hvor en dejlig, lys stue er placeret i åben forbindelse med et flot køkkenalrum. Stuen har indbygget pejs og et smukt, gennemgående lysindfald, mens det flotte mørkglødet Trend Køkken er placeret i det skønne alrum, hvor store vinduespartier inviterer havens grønne omgivelser indenfor.

To dobbelte terrassedøre giver adgang til den skønneste træterrasse, der nærmest indbyder til mindeværdige stunder i gode venners selskab. Stueetagen afrundes af et nydeligt gæstetoilet og et flot kontor, der nemt kan åbnes op ind mod stuen. På første sal venter et lækkert soveværelse med synlige bjælker og masser af plads til både dobbeltseng og garderobe, et dejligt værelse samt et eksklusivt badeværelse med brus.

På anden sal finder i et hyggeligt disponibelt rum, der er perfekt som gæsteværelse eller kontor, mens den 75 kvadratmeter store kælder giver plads til både badeværelse med brus, vaskerum samt tre disponible rum, der kan indrettes efter ønske og behov. Alt står i flot og indflytningsklar stand. Der er gulvvarme og 3-lags vinduer overalt, ligesom huset står med nye el-installationer.

Beliggenheden beriger jer med kort afstand til skønne, rekreative områder, og samtidig bor I få minutters gang fra både butiksliv og offentlig transport. Dagligdagens indkøb klare på Stengårds Allé og i krydset ved Nybrovej, mens S-toget går fra både Stengård station og Lyngby Station, der ligger bare 10 minutters gang fra jeres hoveddør.

En kort cykeltur bringer jer til den livlige Lyngby Hovedgade, stadsbiblioteket, Magasin, Lyngby Biograf og meget mere, og endelig er der kun 20 minutters kørsel til København. Alt i alt er dette en spektakulær bolig, som bør opleves.

Se mere om boligen her.