Artikel

SOMMERHUS MED HAVKIG

13. juli 2021

Adresse: Bregnevej 10B, Udsholt, 3250 Gilleleje

Der er ikke en finger at sætte på dette smukke sommerhus beliggende i kort afstand til stranden.

Ude så vel som inde er der tænkt over at skabe en oase, der efterlader en følelse af velvære, og hvor I øjeblikkeligt mærker roen sænke sig. Sommerhuset er renoveret fra A-Z og gemmer på et væld af sofistikerede detaljer kombineret med kvalitetsløsninger. Hertil hører et lækkert anneks med eget bad og toilet og en dejlig grund med en fantastisk have og havkig.

Når sommeren skal tilbringes under hjemmevante himmelstrøg, så er der næsten ikke noget bedre sted at være. Dagene nydes enten i haven eller ved den nærliggende strand, som I kan spadsere til, mens I også kan køre til Gilleleje og opleve et drys af den ægte sommerstemning.

Jeres kommende fristed er placeret i ugenerede omgivelser på en 2.985 m2 stor grund med adgang fra Bregnevej og Stængestykket. Både annekset og huset er udført i en ensartet stil med sortmalet træfacade ledsaget af tag, vinduesrammer og døre i samme nuance, der behager sanserne ved første øjekast. Annekset rummer ekstra sovepladser samt eget badeværelse i marmor.

Fortsæt om i haven og slå jer ned på den flotte terrasse i hårdt træ, som smyger sig om tre af husets sider, hvilket giver jer fuldt udbytte af solens stråler. Den pragtfulde have er nydelig med græsplæne omkranset af høje træer og buske. Bevæger I jer indenfor, møder I et eksklusivt indre, hvor der er lagt vægt på at skabe et ensartet udtryk fyldt med lysindfald.

Her er tre værelser, et gæstetoilet og et badeværelse i marmor med et bruseafsnit.

Centrum i huset er det åbne køkken og stue i èt med en brændeovn og en stor foldedør mod terrassen, således grænsen mellem ude og inde nærmest udviskes. Køkkenet har desuden et vinkøleskab til sommerens selskaber. Kom og se nærmere på Bregnevej 10B.

Se mere om boligen her.