Artikel

ET ÅR MED STORE AMBITIONER HOS JESPER NIELSEN

8. januar 2021

Vi glæder os til at tage hul på 2021. Det nye år betyder nye ambitioner for vores livsstilsbrand, åbningen af nye butikker og en målrettet indsats for at vinde større markedsandele.

Med et nyt år følger typisk også nye muligheder, og dem griber vi i 2021. Trods et ganske uforudsigeligt og historisk år, viste 2020 sig som et særdeles godt år på boligmarkedet. Det er godt, da det gav danskerne sikkerhed, i en tid hvor usikkerheden er mærkbar i flere dele af samfundet.

Store ambitioner

Hos Jesper Nielsen er ambitionerne store for det kommende år. Den gode udvikling skal fortsætte.

-Vi glæder os enormt meget til at løfte sløret for åbningen af flere forretninger i 2021. Nedtællingen til åbningen af vores nye forretning i Roskilde er i fuld gang, og vi ser frem til at tage imod sælgere og boligsøgende i Roskilde og omegn, siger direktør og stifter Jesper Nielsen.

Forretningen i Roskilde åbner efter planen mandag d. 1. marts, og den bliver den niende forretning til at bære Jesper Nielsen-navnet.

ny-artikel-2021

Flere skal mærke forskellen

Siden 2010 har vores fornemmeste mission været at hjælpe danskere med at FINDE HJEM, drømmeboligen der rummer den perfekte balance mellem æstetik og kvalitet. Vi ved, at man kan mærke forskellen, når salget eller købet af ens drømmebolig er foregået perfekt – og den mulighed vil vi give flere danskere i 2021.

-Det er altid en fornøjelse af hjælpe vores kunder godt videre. Det glæder vi os til at kunne gøre for endnu flere danskere i løbet af det kommende år, i takt med at Jesper Nielsen-brandet vokser sig større, forklarer Jesper Nielsen.

I 2021 er det desuden planen, at Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen skal etablerer flere forretninger og naturligt indtage en større markedsandel af ejendomsmæglermarkedet i Danmark.

Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen - Mærk Forskellen