JESPER NIELSEN

EXCLUSIVE

EKSKLUSIVT TIL VORES
KVALITETSBEVIDSTE KUNDER

Hos Jesper Nielsen har vi lanceret et eksklusivt koncept, som vi kalder Jesper Nielsen Exclusive. Konceptet er rettet direkte mod alle vores boligsælgere, fordi vi synes, at I fortjener særlige fordele, når I vælger os til at forestå salget af jeres bolig.

I er kernen i vores forretning, og det er jer, vi ønsker at forkæle lidt ekstra, udover hvad vores forretningskoncept i forvejen tilbyder.

Jesper Nielsen Exclusive giver derfor sælgere af helårs- og sommerboliger adgang til en række særlige fordele, herunder eksklusiv adgang til vores køberkartotek før andre købere, mulighed for at søge bolig igennem vores online platforme og attraktive rabatter på eksklusive brands og oplevelser, der kan forsøde livet.

Vi yder en ekstra service, når I har brug for vores hjælp og rådgivning til at komme godt videre på boligmarkedet. Med Jesper Nielsen Exclusive har vi nu mulighed for at tilbyde jer endnu mere, og en kunderejse langt ud over det sædvanlige.


FORDELENE VED
JESPER NIELSEN EXCLUSIVE

NYESTE BOLIGER FØRST

Eksklusiv adgang til vores nyeste boliger i hele Danmark mindst 48 timer før andre i vores køberkartotek.

UNIKT SØGEOPSLAG

Eksklusiv mulighed for at få sendt et unikt søgeopslag ud på vores SoMe-platforme efter din helt rigtige bolig.

PERSONLIG HENVENDELSE

Eksklusiv mulighed for at udarbejde en personlig henvendelse til de boliger, du drømmer om.

MOËT HENNESY / LVMH

Eksklusiv ret, via vores partner Moët Hennesy, til at købe Moët & Chandon, Cloudy Bay, Chandon Spitz og Dom Perignon til særlige og favorable priser.

FREDERIK BAGGER

Eksklusiv ret, via vores partner Frederik Bagger, til at købe alle Frederiks Baggers produkter til særlige og favorable priser.

AIRE ANCIENT BATHS

Eksklusiv ret til, via vores partner AIRE Ancient Baths, der ligger i bl.a. New York, London og København, at få en lækker oplevelse i København, specielt designet til Jesper Nielsen Exclusive, på særlige og favorable vilkår.

Kontakt

ØNSKER DU AT VIDE MERE?

Ønsker du at vide mere om konceptet. Kontakt din nærmeste Jesper Nielsen-forretning, og hør mere om de mange fordele og hvordan du anvender dem.

Salgsvurdering

SKAL VI SÆLGE DIT HJEM?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.