FERIEBOLIGER I SÆRKLASSE

VELKOMMEN I FØRSTE RÆKKE

KONTAKT ANNETTE SCHAT-HOLM

40 58 28 29

3-5 værelserfra 91kvmfra 2.750.000

Nu har du mulighed for at erhverve en feriebolig med helt enestående havudsigt og beliggenhed. Fuldt indrettet med møbler og inventar af Jesper Nielsen Interiør. Boligerne ligger i første række til Kerteminde Nordstrand, og udsigten er kort sagt himmelsk med overblik over strand, hav og bugt.

Projektet Kerteminde Resort består af 24 ferieboliger fordelt i fem bygninger. Hver bolig har minimum to soveværelser og to badeværelser og er bygget i solide kvalitetsmaterialer. Med den praktiske indretning og eminente beliggenhed er der gode muligheder for udlejning.

ENESTÅENDE BELIGGENHED

Boligerne har en sjælden attraktiv beliggenhed i den nordlige del af Kerteminde med sommerhusområde og campingplads som nærmeste nabo. Lige udenfor boligerne ligger den populære Kerteminde Nordstrand, en dejlig børnevenlig sandstrand og et populært besøgsmål i sommermånederne. Udenfor sæsonen er stranden en oplagt mulighed for ro og vandreture – eller vinterbadning, for de som ønsker det.

Tilkørselsforholdene er nemme og området omkring boligerne er indhegnet og afskærmet, så der kun er trafik fra beboere til ferieboligerne. Parkering foregår lige uden for indgangen.

HAVEN VED HAVET

Kerteminde på Østfyn er en attraktiv turistattraktion med kombinationen af uberørt natur, maritim stemning, købstad, museer og en af Danmarks bedste golfbaner.

Kerteminde Kommune og Visit Kerteminde arbejder målrettet under mottoet ”Haven ved Havet” - med konkrete planer om at tiltrække flere turister og øge kvaliteten af tilbud, både målrettet børnefamilier samt seniorer/par uden børn.

Hovedattraktioner er Johannes Larsen Museet, Fjord & Bælt centret, Vingemuseet Ladby og den hyggelige købstadsbymidte. Den store flotte Marina er også et trækplaster.

GOLF & GOURMET

Desuden finder du Greath Northern, en af Danmarks bedste golfbaner, samt smagfulde gourmétoplevelser og en vidunderlig uspoleret natur.

BYD NATUREN INDENFOR

Vandet ligger - næsten bogstavelig talt - et stenkast fra boligerne. Fra den rummelige terrasse/altan i hele boligens bredde er der en storslået panoramaudsigt over stranden og bugten. På en klar dag ses Storebæltsbroen tydeligt i horisonten.

Indretningen er designet af Jesper Nielsen Interiør med fokus på havudsigten fra stue og køkken. Du kan byde naturen og lyset indenfor gennem de flotte Lacuna foldedøre i glas i hele stuens bredde. De kan foldes helt til siden, så du kan invitere udelivet helt ind i stuen, der vil fungere som overdækket terrasse.

Har du lyst til at blive vækket til lyset af solopgang over havet? Det ene soveværelse er udstyret med separat glasparti mod stuen, så du kan nyde havudsigten mod øst uden at stå ud af sengen.

ÅBEN INDRETNING MED MARITIME MATERIALER

Ferieboligerne har en størrelse fra 91m² og består af entré/bryggers, køkken i åben forbindelse til stue, samt minimum to soveværelser – master bedroom med eget badeværelse og yderligere et badeværelse. Indretningen er praktisk, uden spildplads og hele vejen igennem er der valgt udsøgte kvalitetsmaterialer.

Køkkenet er en karakteristisk klassiker: Unoform i klassisk eg, som både er et slidstærkt og eksklusivt kvalitetskøkken. Sammen med Gulve i Moland highperformance Plankelaminat i eg, bidrager det til den maritime stemning. Gulvene er desuden lette at holde.

Udvendigt er husene beklædt med facadespån, der med tiden får en naturlig patina i grålig nuance. I kombination med patineret zink til tagrender og stern giver dette et rustikt og enkelt udtryk, så husene falder naturligt ind det omgivende landskab. Boligerne er isoleret til helårsbrug.

EASY LIVING
Boligerne er gennemtænkte og tanken bag projektet er, at det skal fungere som dit eget ”hotel”. De bliver indrettet med al komfort og easy living er i højsædet. Lejlighederne er klar til overtagelse 1. april 2022 og bliver leveret fuldt møbleret med alt fra bestik i skuffen, grill på terrassen, til hårtørrer på badeværelset. I skal blot pakke tøjet og så er I klar til at nyde livet i det charmerende Kerteminde, der byder på et væld af kulturelle oplevelser og et stort udvalg af restauranter og caféer.

Ferieboligernes beliggenhed på grunden samt omgivelser ses på situationsplanen. Tilkørselsforholdene er nemme og området omkring boligerne er indhegnet og afskærmet, så der kun er trafik fra beboere til feriehusene. Parkering foregår lige uden for indgangen.

 

SITUATIONSPLAN

Der plantes lave buske i skel mod vej, som f.eks. hyben som kan give læ på terrasserne.

MATERIALEBESKRIVELSE


Beliggenhed og arealer omkring blokkene samt adgang til Resortet
Mindre end 100 meter fra Kerteminde Nordstrand opføres der op til 6 blokke med 4 ferielejligheder (2 i stueplan og 2 i 1.sals plan) i hver blok, alle med udsigt over Storebælt og broen samt ind over bugten til Kerteminde Marina til Klinten og Lundsgaard.

LÆS NÆRMERE HER

PROSPEKT KERTEMINDE RESORT

Kontakt

Vil du vide mere?

Kontakt Ejendomsmægler Annette Schat-Holm 
på 4058 2829 eller ash@jespernielsen.dk
for yderligere info.