Gentofte/
Vangede

GEISLER & RØNNE ER BLEVET EN DEL AF JESPER NIELSEN

Geisler & Rønne, med Christian Brandt-Müller ved roret, er blevet en del af Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen. Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen åbner dermed sin femte forretning med placering i Gentofte/Vangede.

Til påske genåbner ejendomsmæglerforretningen Geisler & Rønne på Vangedevej 137 i ny indpakning, når indehaver Christian Brandt-Müller indtræder som ny indehaver i Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen, som i forvejen har fire forretninger i hhv. Holte, Lyngby, Charlottenlund og Frederiksberg.

Den måde, vi hos Geisler og Rønne har gjort det på i vores forretning, ligger ikke langt fra Jesper Nielsens livstilskoncept, og det er derfor et naturligt skridt at træde ind i et samarbejde, hvor der er så stærkt fokus på kunderne og høj kvalitet i alle facetter af boligrådgivningen.

Geisler & Rønne har over 1.500 bolighandler bag sig og glæder sig til at hjælpe både gamle- og nye kunder i den nye butik

Håndværkerne er allerede i fuld gang med at omdanne lokalerne, så de får den særlige Jesper Nielsen-indretning, hvor der er lagt høj vægt på kvalitet og design. Med åbningen af den femte forretning med placering i Gentofte/Vangede ser Jesper Nielsen en mulighed for at skabe endnu mere synergi mellem sine forretninger til glæde for kunderne.

Selvom den nye Jesper Nielsen-forretning først slår dørene op midt i april, kan man stadig kontakte både indehaver Christian Brandt-Müller på tlf. 8844 6007/ cbm@jespernielsen.dk og Lars Danielsen på 8844 6005/ ld@jespernielsen.dk, hvis man har brug for hjælp til sin bolig i Jesper Nielsen-regi.