Artikel

GRØNNE FORBEDRINGER AF BOLIGEN ER EN STÆRK INVESTERING

22. april 2021

Aktiviteten på boligmarkedet er rekordhøj i disse måneder, hvor især sælgere har kronede dage. Men er du en tilfreds boligejer, der ikke har planer om at sælge boligen lige foreløbigt? Så kan tiden måske være inde til at klimaoptimere din bolig.

Det har været svært at undgå budskabet om stigende boligpriser det seneste års tid. Og det går da også godt på det danske boligmarked.

Men det er i gode tider som nu, at danske boligejere med fordel kan gøre status på boligens tilstand. For selvom du måske ikke går med salgstanker lige nu, kan de gode tider være den perfekte anledning til at give boligen et kærligt serviceeftersyn.

-Danske boligejere opsparer pæne friværdier i boligen i disse tider, og ejer man en bolig af ældre dato, kan tiden måske være inde til at undersøge, hvordan boligen kan klimaoptimeres, siger stifter og direktør Jesper Nielsen.

Bor du i en ældre bolig fra 1960’erne eller 70’erne kan en energirenovering af boligen ikke bare føre til store besparelser, mens du bor i boligen. Den kan også være med til at gøre din bolig mere attraktiv, når du en dag skal sætte boligen til salg.

Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen samarbejder med Nykredit og Nykredit tilbyder Grønt BoligLån, som er et interessant lån for dig, der ønsker at gøre din bolig mere tidssvarende og klimavenlig.

-Gennem vores stærke finansielle samarbejde med Nykredit kan du blandt andet få mulighed for at låne til isolering af tag, udskiftning af ruder og vinduer, udskiftning af oliefyr eller til installering af ladestander til en elbil, forklarer Jesper Nielsen.

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for at energiforbedre din bolig? Så kontakt os allerede i dag.

Læs mere om Nykredits grønne boliglån:

https://www.nykredit.dk/et-groennere-danmark/produkter--losninger/groent-boliglan/