Artikel

JESPER NIELSEN INDGÅR SAMARBEJDE MED MOËT & CHANDON

5. februar 2021

Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen indgår partnersamarbejde med den verdenskendte franske champagneproducent Moët & Chandon. Partnerskabet er en forening at to stærke brands med fokus på kvalitet.

Det er med stolthed og glæde, at vi nu kan afsløre, at Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen har indgået et partnersamarbejde med den franske champagneproducent Moët & Chandon.

-Vi er utrolig glade for, at samarbejdet med Moët & Chandon nu er en realitet. Det historiske franske brand har ligesom vi stor fokus på at give kunderne en gennemført kvalitetsoplevelse, siger direktør og stifter Jesper Nielsen.

Når vi hos Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen fuldfører en bolighandel sammen med vores kunder, fejrer vi forløbet ved at forære kunden en af Moët & Chandon’s gode flasker champagne. Når en købsaftale er underskrevet, nyder vi også et glas lækker champagne med køber og sælger. Flasken, som foræres til kunden, bliver leveret i en eksklusiv neoprenjakke, som er med til at holde champagnen kold i længere tid og selvfølgelig kan genbruges til fremtidige Moët & Chandon fejringer i kundens nye hjem.

For Moët & Chandon’s betyder aftalen eksponering af deres brand i vores online-univers samt i det trykte magasin Jesper Nielsen First Class, der udkommer to gange årligt.

Ifølge Jesper Nielsen er synergien mellem de to brands helt oplagt.

-Både vi og Moët & Chandon arbejder hver dag på at forfine vores indsatser og produkter ud mod kunderne, og kun det bedste er godt nok. Derfor ser vi helt oplagte synergier ved at sammenkæde de to brands, forklarer Jesper Nielsen.

Mark Vincent, der er ansvarlig for salg til virksomheder og private kunder for Moët Hennessy i Norden, ser ligeledes oplagte styrker ved samarbejdet.

”Vi har heldigvis mange, der ønsker at indgå partnerskab med os – hvilket vi er meget stolte over. For os handler det derfor ikke nødvendigvis om mængden af partnerskaber men snarere om at finde samarbejdspartnere, der har det samme syn på kvalitet som os – og det har Jesper Nielsen-brandet”, siger Mark Vincent

Foruden samarbejdet om champagneflasker giver aftalen også mulighed for netværksarrangementer på tværs af Moët & Chandon og Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen.