Artikel

JESPER NIELSEN INDTAGER AARHUS OG ØSTJYLLAND MED LIVSTILSKONCEPT

9. februar 2021

Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen åbner sin første forretning vest for Storebælt. Det bliver dermed den tiende forretning, og den kommer til at ligge i det centrale Aarhus og dække Østjylland.

Indenfor nogle måneder bliver det muligt for Østjyllands boligejere at sælge deres bolig igennem Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen, hvor den kendte Ejendomsmægler og TV-vært fra b.la. ”Hammerslag” og ”I hus til halsen”, åbner en ny forretning i det centrale Aarhus med sit livsstilskoncept. Åbningen sker som et led i Jesper Nielsens vækstplaner om at være til stede i hele Danmark. Forretningen i Aarhus bliver dermed Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsens tiende forretning, og den første vest for Storebælt.

-Vi glæder os helt vildt til at kunne tilbyde boligejere i Aarhus og Østjylland et stærkt alternativ. I Jesper Nielsen har vi over årene udviklet et udpræget livsstilsbrand, som har særligt fokus på kvalitet og design, og vores analyse viser, at der også er mange kunder til det i Østjylland, siger direktør, Jesper Nielsen, der oplyser, at forretningen kommer til at dække et område, der med udgangspunkt i Aarhus betjener købere og sælgere indenfor et geografisk område med afgrænsning til og med Horsens, Silkeborg, Viborg, Randers og Djursland.

Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen indgik i 2018 et partnerskab med den foreningsejede finanskoncern Nykredit, og ifølge Jesper Nielsen har det styrket virksomheden, og gjort det muligt fremadrettet at realisere ønskerne om udvidelse af kæden på Sjælland udenfor hovedstadsområdet, samt i Jylland og på Fyn.

-Når man sælger eller køber bolig, har stærke, finansielle samarbejdspartnere stor betydning. Vi samarbejder derfor med Nykredit og nogle af Totalkredit pengeinstitutterne, siger Jesper Nielsen.

Indtil videre findes Jesper Nielsen i København og på Sjælland, men det er et naturligt skridt at udvide til Jylland og Fyn, udtaler Jesper Nielsen.

-Når jeg er rundt i landet, spørger folk ofte, om ikke vi også kan sælge deres bolig, og det er vi selvfølgelig ret ydmyge omkring. Men det kræver naturligvis, at vi er fysisk til stede. Og det bliver vi nu, og vi har også konkrete planer om inden udgangen af 2022 at åbne yderligere forretninger i Odense, Trekantsområdet, Herning og Aalborg, ligesom der indenfor samme periode vil blive etableret afdelinger for Jesper Nielsen Projektsalg på Sjælland og i Jylland.

Hvor forretningen i Aarhus præcis kommer til at ligge, og hvem der skal drive forretningen, kan han endnu ikke løfte sløret for.

-Vi er tæt på at have fundet den perfekte placering i midtbyen, og vi har vigtigst af alt allerede fundet det helt rigtige team som franchisetagere til at drive forretningen. Af konkurrencemæssige hensyn kan jeg desværre ikke afsløre, hvem det er endnu, men jeg kan garantere, at det er mæglere fra den øverste hylde, der vil gøre en markant forskel for boligejerne, siger Jesper Nielsen, der opfordrer interesserede ejendomsmæglere til at tage kontakt, hvis de drømmer om at åbne en Jesper Nielsen forretning.