Artikel

KVALITET PÅ CHRISTIANSHAVN

22. marts 2021

Adresse: Sankt Annæ Gade 1A, 3. tv., 1416 København K

På en af Christianshavns bedste beliggenheder og hyggeligste gader, hvor de smukke, gamle ejendomme pryder gadebilledet, ligger denne lækre og velindrettede lejlighed, i en yderst veldreven ejerforening. Her kommer I til at bo i den rolige ende af Sankt Annæ Gade, mens områdets hyggelige byliv med cafeer og spisesteder venter få hundrede meter fra adressen.

Brostensbelagte sidegader fører jer lige hen til kanalerne, der byder på en unik, maritim atmosfære og et levende miljø, der særligt blomstrer i sommerperioden.

Det tager kun få minutter at cykle til København Centrum, men på blot 350 meter kommer man til metro og bus ved Christianshavns Torv, der nemt og hurtigt forbinder jer med resten af hovedstadsområdet. Alt er lige ved hånden - også indkøbsmuligheder, spændende specialforretninger og alt det andet, der bidrager til den bekvemme dagligdag.

Lejligheden er placeret på 3. sal i en klassiske rødstensejendom fra 1778, der løbende er opdateret, men altid med stor respekt for den oprindelige stil. Opgangen er velholdt og imponerer med et væld af originale detaljer, og bag huset venter et skønt brostensbelagt gårdmiljø, hvor I kan grille eller blot nyde en fredelig stund i solen. Indenfor venter 93 veludnyttede kvadratmeter, der er indrettet med sikker sans for ejendommens unikke og charmerende udtryk.

Blandt andet har man valgt at bevare bjælkestrukturen og de hyggelige vinduer med hvælving. Køkken, spisestue og opholdsstue smelter sammen til ét stort og åbent opholdsmiljø, der imponerer med et fantastisk lysindfald fra de mange store vinduespartier og et betagende udsyn over området.

Fordi lejligheden er placeret på et hjørne, slipper I helt for nysgerrige blikke, og samtidig har I kig til vandet. Bedre bliver det ikke. Køkkenet er holdt i hvidt med grebsfri elementer og hvidevarer i rustfrit stål, og den indbydende stemning understreges af de smukke, lyse plankegulve og de rå murstensvægge, der er med til at give rummet karakter.

Foruden det store opholdsmiljø får I to gode værelser med indbygget skabsplads samt et lækkert badeværelse med badekar og nyere inventar. En gennemført flot bolig, der bør opleves!

Bemærk de lave ejerudgifter, grundet at der ikke betales ejendomsskat, da dette er en fredet ejendom.

Se mere om ejendommen her.