Artikel

LIGE VED MARMORKIRKEN

12. februar 2021

Adresse: Store Kongensgade 71, 3., 1264 København K

Lige i centeret af Københavns bankende hjerte finder I denne pragtfulde herskabslejlighed med 3 altaner, hvor tidløs elegance er smukt kombineret med moderne komfort. Jeres nye hjem er perfekt placeret i forhold til hverdagens fornødenheder og fornøjelser med et væld af restauranter, caféer og byens mest eksklusive butikker lige rundt om hjørnet. Nærmiljøet tæller både Kongens Nytorv, Frederiksstaden, Nyhavn og Marmorkirken, mens Kongens Have byder ind med et skønt, grønt åndehul bare syv minutters gang fra adressen.

Lejligheden befinder sig på tredje sal af en klassisk ejendom fra 1899. Her får I 267 smukt indrettede kvadratmeter bolig med en gennemført indretning og gode materialevalg. Allerede når I træder ind over dørtærsklen, fornemmer I den indbydende stemning, der præger denne bolig.

Hjemmet er løbende renoveret og vedligeholdt, og alle tiltag er udført med nænsom hånd og stor respekt for de originale detaljer. I kan glæde jer over de smukke egetræsgulve, der strækker sig overalt i lejligheden, i køkkenet er det med sildeben i samme nuance - dog med undtagelse af de to moderne badeværelser, der begge er indrettet med mørke klinker på gulvet, bruseniche i glas og væghængt toilet.

Hjemmets oplagte samlingssted er de tre smukke stuer en suite, der imponerer med en god lofthøjde samt stuklofter og rosetter, som tilføjer rummene masser af atmosfære. Fra den ene stue er der desuden udgang til en dejlig altan, hvor solen og udsigten til Marmorkirken kan nydes fra første parket.

Fra såvel stuen som altanen er der også adgang til et lyst og rummeligt køkken med grebsfri elementer i hvid højglans ledsaget af hvide bordplader og hvidevarer af højeste kvalitet, der passer perfekt ind i den eksklusive stil. Endvidere har man fra køkkenet udgang til endnu en stor altan.

Endelig byder lejligheden på et lækkert soveværelse, et stort walk in closet samt to gode værelser, der ligesom stuerne er prydet med oprindelige detaljer. Det ene værelse har endvidere udgang til en stor vestvendt altan. Denne gennemførte lejlighed er bestemt et besøg værd for den kræsne og kvalitetsbevidste køber. Ring allerede i dag, og aftal tid til en fremvisning.

Se mere om boligen her.