Artikel

LIVET SKAL LEVES MIDT I NATUREN

31. maj 2021

Adresse: Nybrovej 455, Frederiksdal, 2800 Kongens Lyngby

Omgivet af skønne skovområder, grønne marker med græssende heste og Mølleåens rislende vand finder I denne fantastiske villa, der udgør det optimale hjem for jer, der drømmer om en spændende bolig med en fantastisk indretning og med en beliggenhed langt ud over det sædvanlige. Huset er opført i 1864, og præsenterer sig flot med hvidpudset facade, sprossede vinduer og et rødt teglstenstag, der passer perfekt ind i de grønne omgivelser.

I 1867 boede selveste N.F.S Grundvig i denne historiske villa. Udefra er stilen klassisk og stilfuld, men der venter en arkitektonisk overraskelse af den positive slags, når man slår dørene op. Den 259 kvadratmeter store bolig har nemlig gennemgået en omfattende renovering, hvor arkitekt professor Nils Fagerholt har skabt en helt ny og moderne boligoplevelse uden at gå på kompromis med de klassiske rammer. Stueetagen lever i den grad op til moderne families ønsker og behov.

Udover den smukke hall med trappe til kælder og første sal er resten af etagen indrettet som ét stort sammenhængende opholdsmiljø fyldt med flotte arkitektoniske linjer, som for eksempel den åbne pejs, der på elegant vis adskiller stuen fra et velindrettet arbejdshjørne, hvor der kan læses lektier og arbejdes i fred og ro, mens familien opholder sig lige i nærheden.

Køkkenet har hvide elementer, bordplader i rustfrit stål, morgenmadsbar og hvidevarer af god kvalitet, og den moderne stil skaber en flot kontrast til de klassiske sildebensgulve, der pryder hele etagen. Fra stuen er der udgang til hele to terrasser, en mindre terrasse med morgensol og stor, delvist overdækket terrasse, der er orienteret mod syd, så der er masser af sol hele dagen.

Den stilfulde trappe giver adgang til førstesalen, hvor der venter to dejlige værelser med skabsplads, et badeværelse med brus samt et helt fantastisk soveværelse med indbyggede skabe, åben forbindelse til et badeværelse med badekar og brus samt udgang til den skønneste altan, hvor solen og den betagende udsigt over hestefolde og skoven kan nydes fra første parket.

Underetagen gemmer på 139 højloftede og lyse kvadratmeter i absolut boligkvalitet. Her er stemningen rustik med synlige bjælker og malede trægulve, og I får ikke mindre end fem disponible rum af varierende størrelse, hvor det ene har en hyggelig pejs og skabsplads. Rummene er nemme at indrette og kan bruges som alt fra gæsteværelse til opholdsstue - kun fantasien sætter grænsen.

Dertil kommer et praktisk vaskerum, et badeværelse med brus og et viktualierum. Villaen er beliggende i naturskønne Frederiksdal blot 20 minutter fra København og 7 minutter fra Lyngby centrum. I bosætter jer i en naturskøn oase, hvor de store naturoplevelser bogstaveligt talt står i kø lige uden for havelågen, og området byder på et væld af udflugtsmål som Marienborg, Sophienholm, Tusculum og Frederiksdal Slot. En helt igennem spændende bolig, der frister med et lækkert arkitektonisk udtryk og en usædvanligt gennemtænkt planløsning.

Se mere om ejendommen her.