LUKSUS MIDT I HELSINGE

 

LUKSUS MIDT I HELSINGE

KONTAKT ANNETTE SCHAT-HOLM

4058 2829

3-5 værelserfra 86kvmfra 1.995.000

6 NYBYGGEDE LUKSUSLEJLIGHEDER

6 nybyggede luksuslejligheder i hjertet af Helsinge med elevator, altaner, terrasser og lækre materialer. Her har du alt indenfor 5 minutters gåafstand, gadekæret, gågaden med butikker og caféliv, stationen mv. og den skønne badestrand i Tisvilde kan nås på kun 12 minutter i bil. Her er masser af skøn natur og Helsinge er i en moderne handelsby i vækst.

 

BEBYGGELSEN

Bebyggelse tilpasser sig den eksisterende by med et levende og varieret facadeudtryk, en passende skala og materialer med lang levetid og minimalt vedligehold. Den nye etape rummer boliger med gode dagslysforhold, udvendige opholdsarealer til alle samt boliger i mange størrelser. De tilstødende byrum og gårdrum er disponeret så de kræver et minimum af vedligehold og som fremstår grønne og dog urbane.

Projektets udgangspunkt er også at skabe en ny central og bymæssig bebyggelse i Helsinge, som både kobler sig på den eksisterende bygningsmasse men også har sit eget udtryk og stemning.

 

OMRÅDET

Helsinge er en moderne handelsby i vækst omgivet af den smukkeste natur. Byen byder på et rigt kulturliv for alle aldre med svømmehal, biblioteker, kultursal og masser af sportsfaciliteter med bla. 6 idrætshaller. Her bor du midt i Helsinge Bymidte, i gåafstand til alt, 100 meter til gågaden med caféliv og butikker, bla. Danmarks største Kvickly. Indenfor under en kilometer finder både togstation, svømmehal, idrætshaller, bibliotek, kulturhal, skoler, gymnasium, fitness mv., så her er alt hvad du behøver i nærområdet. Skal du til stranden er der kun 10 km. til den smukke populære badestrand i Tisvilde og de øvrige strande og smukke natur på Nordkysten er også tæt på. 

Kontakt

Vil du vide mere?

Kontakt Ejendomsmægler Annette Schat-Holm 
på 4058 2829 eller ash@jespernielsen.dk
for yderligere info.