Artikel

LYS OG LÆKKER FAMILIEVILLA

23. april 2021

Adresse: Sophienberg Vænge 30, 2960 Rungsted Kyst

På en af de bedste beliggenheder i Rungsted Kyst ligger denne flotte og velindrettede villa, der imponerer med en spændende planløsning, en gennemført og stilfuld indretning og et betagende udsyn over den smukke have. Her får I mulighed for at folde familielivet ud i fredelige og børnevenlige rammer på en lukket og utrafikeret vej, hvor mange andre børnefamilier allerede har slået sig ned.

Her bor I på en gang tæt på alt det, der gør hverdagen nemmere og samtidig har I både skov og strand lige om hjørnet.

En lang, flisebelagt indkørsel viser vej til den dobbelte carport, der sørger for at både biler og cykler kan holde i tørvejr. Huset er omgivet af en stor, flot anlagt have med grønne plæner og et helt fantastisk terrassemiljø i flere niveauer, hvor der både er plads til hyggelige grillaftener i selskab med gode venner og afslappende stunder på solsengen.

Indenfor finder I ikke mindre end 260 flotte boligkvadratmeter fordelt på to etager. Stilen er klassisk med en god loftshøjde småsprossede vinduespartier og materialevalg fra øverste hylde. Huset er oprindeligt opført i 2002, men løbende istandsat, så det står i knivskarp og indflytningsklar stand.

Boligens naturlige samlingspunkt er det skønne køkkenalrum, hvor det stilrene køkken med lysegrå fronter og bordplader i marmor er placeret i åben forbindelse med en elegant spisestue, hvor familien kan samles om de daglige måltider.

Rummet imponerer med smukke, lyse plankegulve og smelter på nydelig vis sammen med en hyggelig, forsænket opholdsstue med store, småsprossede glaspartier, der giver adgang til den dejlige terrasse.

Boligens naturlige samlingspunkt er det skønne køkkenalrum, hvor det stilrene køkken med lysegrå fronter og bordplader i marmor er placeret i åben forbindelse med en elegant spisestue, hvor familien kan samles om de daglige måltider.

Fra køkkenet er der desuden forbindelse til et praktisk bryggers med plads til vaskefaciliteter, og stueetagen byder ligeledes på en indbydende entré, to velindrettede badeværelser med brus, et værelse samt et rummeligt soveværelse med indbygget skabsplads. Værelserne i stueetagen udgør i dag den perfekte forældreafdeling med forældresoveværelse, kontor og eget badeværelse.

På første sal venter en børneafdeling i den absolutte luksusklasse. Her får I ikke bare tre dejlige værelser med masser af lys og plads til leg, I får også en opholdsstue, hvor børnene kan sætte racerbaner op eller udfordre hinanden i det nyeste Playstation-spil. Ejendommen har gulvvarme og Genvex anlæg i alle rum.

Nærmiljøet er så fredeligt og børnevenligt, som det kan blive med sikre stisystemer til både indkøb, sportsfaciliteter, institutioner og Vallerødskolen. Sophienberg Slot og de åbne marker er lige om hjørnet. Det samme er gymnasiet, havnen, stranden, sejlklubben og vandski-broen. Havnen byder også lækre forretninger og masser af restauranter og spisesteder i alle klasser. En usædvanlig flot og velbeliggende villa, der udgør det perfekte hjem for den aktive børnefamilie.

Se mere om ejendommen her.