Mærk forskellen

Make yourself
at home


VORES SYNERGI SKABER RESULTATER

Hos Jesper Nielsen arbejder vi på tværs af vores mange forretninger, hvilket giver os mulighed for at skabe en fantastisk synergi for vores kunder. Alle vores forretninger har fokus på alle boliger til salg, og vi formår at flytte købere over by- og kommunegrænser. Faktisk er det sådan, at ca. 20% af boligerne bliver solgt af en mægler fra en anden Jesper Nielsen forretning. Det forøger sandsynligheden for, at din bolig bliver solgt med omkring 20% alene af den grund.

SOCIALE MEDIER

Hos Jesper Nielsen har vi de seneste mange år satset massivt på de sociale medier, og har i dag opbygget en markant platform med et meget stort reach på Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi har 160.000 - 200.000 interaktioner pr. måned. Ved at booste boligen med JESPER NIELSEN ZOOM (intelligent markedsføring) og retargeting på sociale medier (Facebook, Instagram, LinkedIn og Google), Google ads og smart banners på top 200 sites som b.la. BT, Børsen, TV2 mv.

KAFFEKIT OG KAFFEVOGN

Når vi holder åbent hus for mulige købere, er vi meget bevidste om, at vi er “værter” i dit hjem. Det ansvar vil vi gøre vores yderste for at leve op til. Netop derfor, er det ekstra vigtigt for os, at dine ”gæster” får en god oplevelse og føler sig velkomne i dit hjem. På alle åbne huse rykker vi derfor ud med vores ”Make Yourself At Home” koncept, der bygger på kvalitet og imødekommenhed. Vores lille italienske kaffevogn forstærker ”Make Yourself At Home” konceptet og er i dag en rullende café, der byder på en velbrygget kop kaffe. Vi ved, hvor afgørende det er at skabe en god stemning i og omkring de boliger, vi har til salg, så alle kan føle sig velkommen.

SERVICEFOLK

Hos Jesper Nielsen vil vi gøre en forskel. Når beslutningen om at sætte sit hjem til salg er truffet, starter et stort arbejde med at klargøre boligen, for at sikre sig det bedst mulige salg, til den højst opnåelige pris. Vi tilbyder derfor konceptet: ”Make Your Home Ready”, hvor vores tilknyttede servicefolk sikrer et optimeret salg. Konceptet rummer både indvendig og udvendig klargøring af boligen.

BOLIGSTYLING

Gode billeder af et præsentabelt hjem, er afgørende for, om folk har lyst til at komme ud til en fremvisning. Har du et tomt hjem, der skal sælges? Eller trænger dit hjem blot til en makeover?

Vi har med stor succes brugt boligstyling til at optimere et salg og rammer den aftalte målgruppe af kunder. Jesper Nielsen interiør tilbyder indretning lige fra et enkelt rådgivningsbesøg til en komplet indretning af et tomt hjem. Homestaging henvender sig primært til ejendomme der skal sælges, men de hjælper også private kunder og erhvervskunder, som ønsker hjælp til et specifikt indretningsprojekt.

MARKEDSFØRING

Der gives adgang til hele vores køberkartotek. Som den eneste mægler tilbydes annoncering i flere lokalaviser, hvilket har stor betydning. Boligen bliver præsenteret i udstillingen i vores velbeliggende forretninger. Vores livsstils magasin ”FIRST CLASS JESPER NIELSEN” bliver husstandsomdelt 2 gange årligt. Med vores ”FIND HJEM” brochure har vi mulighed for at præsentere din ejendom på bedste vis. Den udleveres på fremvisninger og åbne huse.

BRED INTERNETANNONCERING

Boligen bliver annonceret på jespernielsen.dk, findhjem.dk, boligsiden.dk, boliga.dk, tillige med flere kæders sites. På jespernielsen.dk har vi hver måned 170-220.000 besøgende. På vores boligunivers har vi mulighed for at præsentere din bolig på en alternativ måde, pakket ind som en boligartikel i stedet for den klassiske præsentation.

Mærk forskellen

Læs nærmere i vores katalog

At finde hjem betyder noget for os alle

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vil du også MÆRKE FORSKELLEN, så bestil en uforpligtende salgsvurdering.