Artikel

MODERNE, ELEGANT OG EKSKLUSIV

26. april 2021

Adresse: Hyldegårdsvej 56, 2. th., 2920 Charlottenlund

Elegant og rummelig lejlighed centralt i Ordrup med udsigt til skoven. På anden sal af en klassisk rødstensejendom fra 1932 finder I denne eksklusive og fine lejlighed, der foruden sin attraktive beliggenhed også kan bryste sig af velfungerende planløsning og en nærmest herskabelig atmosfære.

I bosætter jer ganske fordelagtigt i Ordrup, hvor I kommer til at bo tæt på både byens mange muligheder og flotte naturarealer. Fra lejligheden kan I nyde udsigten over trætoppene i Charlottenlund Skov, og inden for en radius af bare 500 meter finder I både specialbutikker, supermarkeder og Ordrup Station, mens I har godt en kilometer til den velrenommerede Ordrup Skole, gode daginstitutioner og det skønne, maritime miljø ved Skovshoved Havn.

Lejligheden har netop gennemgået en omfattende renovering i efteråret 2020, hvor VVS, gulve og el-installationer blev skiftet og etageadskillelsen blev efterisoleret. Derfor står boligen i knivskarp stand med en stilsikker indretning og gennemgående materialevalg af højeste kvalitet. Boligen centrerer sig omkring det markante opholdsmiljø, hvor køkken alrum og stue er forbundet med to franske døre.

Køkkenalrummet er elegant indrettet med masser af skabsplads, et flot og funktionelt køkken og smukke gulve i sildebensparket, der fortsætter ind i den rummelige opholdsstue, der ligeledes byder på flotte stuklofter og et betagende lysindfald.

Lejligheden byder desuden på et stort soveværelse med indbygget skabsplads, to dejlige værelser, et eksklusivt badeværelse med bruseniche og messingarmaturer samt en indbydende entré med garderobe til familiens overtøj.

Når I overtager nøglerne til lejligheden, bliver I samtidig en del af en særdeles velfungerende ejerforening, der er præget af godt naboskab og en sund økonomi. Der er gode parkeringsforhold ved ejendommen, og bag huset finder I en dejlig, grøn fælles have, hvor børnene kan lege og spille bold. En lys og smukt indrettet bolig, der udgør det perfekte hjem for jer, der ønsker at bo i fredelige omgivelser tæt på alt det, byen har at byde på.

Se mere om ejendommen her.