Salg & udlejning

Projekter

Markedet for projektlejligheder i Danmark er utrolig attraktivt

Projektsalg har hidtil været forbeholdt storbyerne. Men i løbet af de seneste år er mange projekter blomstret frem i forstæder.

INDRETNING OG SALG AF KERTEMINDE RESORT

Vi har lige nu et projekt i Kerteminde af sjældent udbudte ferieboliger. Der er i alt 24 ferieboliger, alle med helt enestående havudsigt og beliggenhed. Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen og Jesper Nielsen Interiør står for alt, lige fra indretning til salg. Kunden køber en færdigindrettet ferielejlighed med møbler og interiør.

Boligerne ligger i første række til Kerteminde Nordstrand, og udsigten er kort sagt himmelsk med overblik over strand, hav og bugt. Projektet Kerteminde Resort består af 24 ferielejligheder, fordelt i 6 bygninger. Hver bolig har minimum to soveværelser og 2 badeværelser og er bygget i solide kvalitetsmaterialer.

Kerteminde på Østfyn er en attraktiv turistattraktion med kombinationen af uberørt natur, maritim stemning, købstad, museer og en af Danmarks bedste golfbaner, samt smagfulde gourmét oplevelser.

VEJLESØPARKEN

Siden 2003 har Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen forestået salget af restlejligheder i Vejlesøparken. Salget i Vejlesøparken foretages i dag for CORE PROPERTY.

Vejlesøparken blev bygget i 1967. Ejendommene fremstår i dag som et centralt placeret, vedligeholdt lejlighedskompleks i større, grønne omgivelser med 471 lejligheder fra 46 til 181 m2. Boligblokkene er placeret med stor indbyrdes afstand, og de mellemliggende friarealer er udformet i en parklignende karakter. Der er kælderrum og elevator i alle boligblokke. Bebyggelsen ligger i nærheden af S-tog, attraktivt indkøbscenter i Holte Midtpunkt, Vejlesø og Geels Skov. Alsidigheden i både størrelser og indretning af de enkelte lejligheder betyder, at der findes lejligheder både for den yngre og den ældre generation.

Se mere længere nede på siden. Har du specifikke ønsker, er du velkommen til at skrive dig op i vores køberkartotek her.

Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen har desuden bl.a. stået for salg og udlejning af Dronningens Vænge i Kgs. Lyngby (120 enheder), udlejning af Slotshusene i Hørsholm (60 enheder) samt Nordlyset (64 enheder) på Amerika Plads, Østerbro, i en længere årrække for FSP.

Aktuelle projekter

Billede

Kerteminde Resort

24 ferieboliger

Billede

Møllebakken

6 nybyggede luksuslejligheder

Afsluttede projekter

Billede

Vejlesøparken

471 lejligheder/salg

Billede

Slotshusene

56 atriumhuse førstegangsudlejning + løbende udlejning

Billede

Dronningens vænge

118 lejligheder, halvdelen er solgt, løbende udlejning af halvdelen og løbende salg af den anden del

Billede

Ejgårdsparken

64 liebhaverlejligheder solgt

Billede

Nordlyset

62 lejligheder førstegangsudlejning + løbende udlejning

Billede

Baneskellet

18 rækkehuse

Billede

Trørødlund

22 seniorboliger

Kontakt

ER DU INTERESSERET?

Har du som pensionskasse, bygherre eller investor interesseret i, at høre hvad Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen kan tilbyde?