Projekter

Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen har siden 2003 forestået salget af restlejligheder i Vejlesøparken. Salget i Vejlesøparken foretages i dag for CORE PROPERTY.

“Vejlesøparken blev bygget i 1967. Ejendommene fremstår i dag som et centralt placeret, vedligeholdt lejlighedskompleks i større, grønne omgivelser med 471 lejligheder fra 46 til 181 kvm. Boligblokkene er placeret med stor indbyrdes afstand, og de mellemliggende friarealer er udformet i en parklignende karakter. Der er kælderrum og elevator i alle boligblokke. Bebyggelsen ligger i nærheden af S-tog, attraktivt indkøbscenter i Holte Midtpunkt, Vejlesø og Geels Skov. Alsidigheden i både størrelser og indretning af de enkelte lejligheder betyder, at der findes lejligheder både for den yngre og den ældre generation.” Se mere under ejerlejligheder her på siden – har du spicifikke ønsker, så skriv dig op i vores køberkartotek.

Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen har bl.a. stået for salg og udlejning af Dronningens Vænge i Kgs. Lyngby (120 enheder), udlejning af Slotshusene i Hørsholm (60 enheder) samt NORDLYSET (64 enheder) på Amerika Plads, Østerbro, i en længere årrække for FSP/AP PENSION.

Har du som Pensionskasse eller som investor interesse i, hvad Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen kan tilbyde, så kontakt Jesper Nielsen på jn@jespernielsen.dk eller +45 88446001