Jesper Nielsen

Projekt


Markedet for projektejendomme i Danmark er utrolig attraktivt

Hos Jesper Nielsen arbejder vi med afsæt i et landsdækkende livstilskoncept, og vi har forretninger på tværs af hele landet. Derfor kan vi altid tilbyde rådgivning fra lokale mæglere, som har fingeren på pulsen i forhold til markedets lokale forhold, tendenser og målgrupper. I samarbejde med vores projektafdeling tilbyder vi en grundig vurde­ringsproces, som stiller jer med de bed­ste vilkår inden lancering og salget af jeres projektejendomme.

Projekter

Billede

VINDEGADE 75

5000 Odense

Billede

FRYDENDALSVEJ 15

1809 Frederiksberg C

Billede

SKÆRING STRANDHAVE

8250 Egå

Billede

Møllebakken

3200 Helsinge

Billede

Kerteminde Resort

5300 Kerteminde

Afsluttede projekter

Billede

Vejlesøparken

Billede

Slotshusene

Billede

Dronningens vænge

Billede

Ejgårdsparken

Billede

Nordlyset

Billede

Trørødlund

DEVELOPER

Hos Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen er alle vores boligpro­jekter forskellige. Vi vurderer bygningens be­liggenhed, og vi sikrer, at værdien i hver bolig maksimeres gennem understøttende viden om købernes præferencer og behov.

Vi er altid ude og besigtige ejendomsgrunden, og det er vigtigt for os at give en ærlig vurdering af området og grunden, så bygherren oplever den bedst mulige support og konceptualisering af projektet – uanset hvor i landet projektet er placeret.

OM JESPER NIELSEN PROJEKT

Hos Jesper Nielsen Projekt vil vi gøre en forskel - vi tilbyder vores kunder en totalløsning på højeste niveau. 
Vi vil altid gøre tingene lidt bedre og gøre det enklere for vores kunder. Derfor tilbyder vi et ”plug and play” koncept, hvor både vores interiør- og marketingafdeling står til rådighed, så det er samlet et sted. Vores marketingafdeling udarbejder salgsmateriale, prospekter, off- og online annoncering mv.


HOME STAGING MAKSIMERER DIT AFKAST

Home Staging er den bedste måde at sikre, at du får den bedste pris for dit projekt, da det gør det lettere for en køber at visualisere ejendommen som et fremtidigt hjem. Jesper Nielsen interiør tilbyder Home Staging og indretning på højeste niveau, og vi samarbejder med førende designerbrands, der har fingeren på pulsen. Vi sætter os ind i de potentielle køberes sted og udvikler en indretningsplan i samarbejde med byggeherre og projektmægler, så vi rammer det helt rette kundesegment. Vi arbejder med alt fra Home Staging, hvor en showunit bliver indrettet til inspiration, og boligen solgt uden interiør. Til salg af fuldt indrettede boliger. Hvor de kræsne købere køber færdige drømme løsninger.

Jesper Nielsen Projekt

LÆS NÆRMERE I VORES KATALOG

Få de bed­ste vilkår inden lancering og salget af jeres projektejendomme.

Kontakt

ER DU INTERESSERET?

Har du som pensionskasse, bygherre eller investor interesseret i, at høre hvad Jesper Nielsen Projekt kan tilbyde?