Sagsdata

Sagsnr.
JN07738
Kontant
12.495.000
Udbetaling
625.000
Brutto / netto
50.525 / 44.253
Boligtype
Villa
Opført
1974
Energimærke
D
Boligareal
166 m2
Kælder
78 m2
Grundareal
1.075 m2
Stuer/Vær./Etager
1/6/2
Ejerudgift pr. mdr.
10.037 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.784 kr.

Nordre Strandvej 40
3000 Helsingør

DIREKTE
TIL
ØRESUND
244 KVM BEBOELSE

BEMÆRK DE LAVE EJERUDGIFTER I FORHOLD TIL BELIGGENHEDEN.Udsigt, indretning og beliggenhed er alle i eminent særklasse på Nordre Strandvej 40 i Helsingør. Med residens i denne ekstravagante og exceptionelt lyse udsigtsvilla kommer I på første parket til Øresund, hvortil den panoramiske udsigt både kan nydes fra stueplanet, fra underetagen samt fra haven og fra jeres egen private sandstrand, hvor Kronborgs kobberspir og lystbådenes master i Helsingør Havn også bliver en del af vuet.

Dette er det bedste sted at bo for alle aldre. Her vågner I nemlig hver dag til det evigt foranderlige skue af solenopgangen over Øresunds vand, hvis skiftende farve og udtryk også forvandler lyset, som strømmer ind i boligen gennem de store vinduespartier. Over vandet danner Helsingborgs skyline et klædeligt bagtæppe, der ikke mindst kommer til sin ret, når byens lys på mørke vinteraftener spejler sig i vandet sammen med lanternerne fra den livlige skibstrafik på sundet. I får gåafstand på omkring halvanden kilometer til handels- og kulturlivet i Helsingør centrum og cykelafstand på tre kilometer til den private Skorpeskolen. Der er 500 meter gennem skoven til det nye Helsingør Stadion og sportshal og blot 200 meter til lokalbanen.

Ejendommen, der ligger diskret og lukket mod vejen, har nyt undertag og zinkkant fra 2016. Inde er hele underetagen blevet istandsat, og der er lagt nye gulve i stuen, i gangen og på fire værelser, mens resten af husets gulve er i klædelige grå fliser på 60×60 cm fra 2014. Blandt øvrige detaljer kan nævnes kvalitetsløsninger fra øverste hylde i form af Poggenpohl køkkenindretning, Alessi vaske og toiletter samt fliser på badeværelsesvæggene, der er importeret fra Frankrig. Den åbne indretning med forskudte niveauer og det uforlignelige lysindfald kan dog ingenlunde ydes fuld retfærdighed af ord og billeder. Villaen, udsigten fra boligen og terrasserne og den private strand med kystsikring fra 2017, og ja, den friske havluft – alt sammen skaber det en helhed, der skal simpelthen opleves med alle sanser. Kontakt os for yderligere information og en besigtigelse.