Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01842
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1969
Energimærke
D
Boligareal
40 m2
Stuer/Etager
1/1

Ordrup Jagtvej 183, 1. 6.
2920 Charlottenlund

LÆKKER
LEJLIGHED
SMÅ PENGE

Postulat: Most value for money. Kom selv og bedøm! Stilren, smagfuld, indflytningsklar og velbeliggende lys lejlighed tæt til alt det gode, som området har at tilbyde. Skovshoved Havn, Charlottenlund Slotspark, Charlottenlund Fort og strand er inden for kort afstand ligesom offentlig transport og indkøb er. S tog til Nørreport er overstået på 15 minutter fra den nærliggende station, og studerer du på DTU er turen hertil overstået på blot 6 km.

Lejligheden er helt og aldeles uden spildplads og indeholder lækkert veludstyret hvidt elementkøkken i moderne tilsnit og med mulighed for spisearrangement hvor måltiderne kan nydes. Modsat køkkenet er et ligeledes lækkert badeværelse også i moderne udgave og her er der vaskemaskine. Lejlighedens værelse er sydvendt, så her er et virkelig godt lysindfald.

Møbleringen er idag således at her er spisebordsafdeling og en sofagruppe, der konverteres til soveafdeling om natten. Rummets størrelse indbyder dog til at her kan være separat opholdsafdeling og soveafdeling hvis behovet er til det. Her er tale om lejligheden hvor du blot skal flytte ind og nyde livet. Velkommen til Ordrup Jagtvej 183, 1. sal lejlighed. 6 – måske er dette din nye bolig?