Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01852
Kontant
13.250.000
Udbetaling
665.000
Brutto / netto
58.593 / 50.255
Boligtype
Villa
Opført
1936
Energimærke
E
Boligareal
203 m2
Kælder
120 m2
Grundareal
867 m2
Stuer/Vær./Etager
3/4/4
Ejerudgift pr. mdr.
9.064 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.238 kr.

Forårsvej 19
2920 Charlottenlund

KLASSISK
I ÅRSTIDS
KVARTERET

På Forårsvej 19 i Charlottenlund ligger denne klassiske villa fra 1936 og venter på sine næste ejere. Boligen ligger i det eftertragtede Årstidskvarter få hundrede meter fra den smukke Bernstorff Slotshave, og I kan se frem til at boltre jer på hele 323 etagemeter fordelt på fire etager.

I skal glæde jer til at opleve det imponerende opholdsmiljø i stueplan bestående af et køkken og en spisestue. Her får I et pragtfuldt lysindfald grundet foldedørene, som åbner op til haven, og atmosfæren er utrolig behagelig. Køkkenet præsenterer sig lækkert og moderne med hvide låger og skuffer, mens den sorte bordplade fuldender elementerne. Følger I det flotte gulv, der breder sig til resten af hjemmet, kommer I ind i en elegant stue, hvor I nemt får indrettet jer med en sofaafdeling med plads til hele familien. Etagen rummer desuden endnu en stue ( i dag indrettet som værelse), samt et badeværelse og et gæstetoilet. Man har i stueplan mulighed for at genoprette de 2 stuer en suite, der i sammenhold md spisestuen er tænkt som 3 stuer en suite. På førstesalen møder I yderligere en skøn stue, tre pæne værelser og et badeværelse i topklasse. Øverst oppe kan I se frem til et ekstra værelse, der nemt kan fungere som gæsteværelse eller legerum. Kælderen er på tilsvarende vis særdeles anvendelig, og foruden et vaskerum er her et badeværelse og tre disponible rum.

Udenfor finder I en dejlig, lukket have, hvor livet kan nydes på den vestvendte terrasse med markise. Ejendommen har tilmed en garage. Villaens centrale placering sørger for få minutters gang til gode busforbindelser, og fra Charlottenlund Station tager S-toget jer med videre til Klampenborg eller mod Københavns centrum på et kvarter. Indenfor en radius af halvanden kilometer nås flere daginstitutioner og Ordrup Skole, mens I kan cykle til Irma og Meny på fem minutter. Området byder desuden på andre grønne omgivelser såsom Charlottenlund Slotshave, Fortet og Strandparken, som alle er et besøg værd året rundt. Kan I se jer selv flytte ind jer? Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.