Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07776
Boligtype
Villa
Opført
1957
Energimærke
C
Boligareal
102 m2
Grundareal
927 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1

Stenvang 8
2950 Vedbæk

ISTANDSAT
VILLA I
TRØRØD

Går I med flytteplaner, og skal jeres nye hjem give jer optimale rammer for familielivet? Så er denne villa i Trørød måske noget for jer. To kilometer fra stranden og en halv kilometer fra skoven i et virkeligt eftertragtet kvarter med mange børnefamilier folder dette yndige hus sig ud. Det hele blev renoveret i 2006, så over alt emmer det af lækre detaljer. Boligen er desuden meget velindrettet uden spildplads og virker derfor større, end den er. Ydermere er der gulvvarme og VELFAC-vinduer, så huset holder godt på varmen. Den lille by dækker fint jeres behov i dagligdagen med kort cykelafstand til pasningstilbud, skole og Trørød Torv, mens der blot er fem minutters kørsel til Vedbæk by og strand og cirka 20 minutter til København.

Udefra tager villaen sig velholdt ud med en hvid facade, der blev pudset og malet i 2017. Bilen parkeres i indkørslen, og hoveddøren findes længere nede ad flisestien. Entréen viser ind til badeværelset, og her ses den vellykkede renovering ikke mindst i form af den fritstående håndvask, et væghængt toilet og blå/grøn mosaik-væg i brusenichen, som changerer i et væld af farver. Til venstre for entréen finder I to værelser, der egner sig fortrinligt til forældresoveværelse og børneværelse. I modsatte ende af huset er der et ekstra værelse samt bryggerset med vaskefaciliteter. Centralt i villaen ligger opholdsmiljøet, som samler familien i eftermiddags- og aftentimerne. Det vinkelformede køkken giver jer masser af plads til at børnene kan hjælpe til med at snitte grøntsager. Stuen har flotte skibsplanker på gulvet og et smukt vinduesparti med kig til haven.

Udendørs får I en velanlagt have, der blomstrer med roser, frugttræer, rododendronbuske og meget mere om sommeren. Der er godt med solkroge, og så er der et stort, praktisk udhus til opbevaring samt et åbent cykelskur, hvor der også kan stå en barnevogn. Ring for en fremvisning.