Åbent hus: 27/10 kl. 13:20-13:40

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01855
Kontant
13.250.000
Udbetaling
665.000
Brutto / netto
53.489 / 47.551
Boligtype
Villa
Opført
1932
Energimærke
C
Boligareal
296 m2
Kælder
148 m2
Grundareal
1.504 m2
Stuer/Vær./Etager
3/7/2
Ejerudgift pr. mdr.
12.948 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.708 kr.

Tryggehvile Alle 3
2920 Charlottenlund

KVALITET
OP TIL
SKOVEN

296 kvadratmeter – 10 værelser – god kælder – stort anneks – stille børnevenlig vej – tæt på alt. Fantastiske stuer, et hav af værelser, stort køkkenalrum, en sublim vinkælder, anneks og en betagende udsigt. Denne enestående villa har det hele. Tilmed får I et boligareal på hele 296 kvadratmeter fordelt over to plan, og dertil kommer en stor kælder. Som prikken over iet kommer I til at bo i Charlottenlund, lige ud til Ordrup Krat og lige overfor Dyrehaven og med Ermelunden, skole og indkøb ligeledes tæt herpå. Afstanden til stranden er ligeledes meget kort.

Fra I træder over dørtærsklen mødes I af et væld af detaljer, og det herskabelige udtryk forenes med et nutidigt islæt. Desuden er her et eminent lysindfald, der gennemgående sikrer en indbydende bolig. Stueetagen udgøres af et værelse, et gæstetoilet, en hall og et fantastisk Poggenpohl-køkken med kvalitetshvidevarer fra Atag og Gaggenau. Køkkenets gulvfliser er håndlavet fra Made A Mano og er i åben forbindelse til tre stuer en suite, hvoraf de første byder på loftsroset, radiatorskjulere og parketgulve. Den sidste stue har et stilrent udtryk med en integreret pejseindsat fra 2016 samt et enormt vinduesparti med udgang til terrassen. Førstesalen rummer to badeværelser med gulvvarme, det ene med badekar, samt tre værelser, hvoraf det største har en fransk altan samt et tilhørende walk-in-closet. Derudover finder I et kontor og en pragtfuld stue fra 2014. Her breder et Dinesen-plankegulv sig, og store vinduer giver en formidabel udsigt mod Ermelunden, ligesom I nyde landskabsviewet fra altanen. Endelig består kælderen af et toilet, tre disponible rum og et bryggers. Trumfen hernede er den gennemførte vinkælder, der i 2013 er bygget op af teglsten fra det gamle Carlsberg. Her hersker en helt særlig atmosfære, som blot understreges i det tilhørende smagerum, der har håndhuggede bjælker.

Til at fuldende herligheden er her en stor, ugeneret have med flere frugttræer. En flisesti fører jer til et velbygget anneks, der indeholder stue, eget køkken og badeværelse, begge med gulvvarme. Til matriklen hører desuden en opvarmet garage. Ring og hør nærmere.