Åbent hus: 16/12 kl. 12:50-13:10

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01870
Kontant
1.995.000
Udbetaling
100.000
Brutto / netto
8.880 / 7.613
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1939
Energimærke
D
Boligareal
62 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.237 kr.
Forbrug pr. mdr.
780 kr.

Clarasvej 1A, 1. TV.
2920 Charlottenlund

SKARP
PRIS I
2920

På en attraktiv beliggenhed i Charlottenlund venter denne lyse lejlighed på at byde sin kommende ejer velkommen med herskabelige detaljer, et pænt køkken og en altan. Flytter du til denne adresse på Clarasvej 1A, får du desuden let adgang til alt, hvad hjertet begærer – herunder Skovshoved Havn. Boligen er helt ideel til den enlige eller parret, der nyder at være nær skov og vand, da Dyrehaven og lækre strandfaciliteter kan nås på omkring fem minutters cykling. Både gode indkøbsmuligheder og forskellige takeaways er tilgængelige på Ordrupvej, ligesom Ordrup Station er placeret under 500 meter fra adressen.

Dit nye hjem ligger på første sal til venstre i en velholdt, rødstensmuret bygning. En af lejlighedens forcer er de brede vinduespartier, som tilføjer et sublimt lysindfald, hvor end du befinder dig. Efter du er trådt indenfor, møder du som noget af det første et fint, tosidet køkken. Her er en spiseplads hvor der kan sidde 2 og hygge om måltidet og lysegrå elementer, som på smukkeste via matcher bordpladen samt de integrerede hårde hvidevarer, hvor især ovnen har en ideel arbejdshøjde. Som en luksuriøs tilføjelse er her ydermere en hvid opvaskemaskine, hvilket gør oprydningen efter aftensmaden meget nemmere.

Efter køkkenet venter en nydelig stue med stukloft, roset og et flot gulv, som forsætter ind i soveværelset gennem de dobbelte døre. Stuens kvadratmeter er meget indretningsvenlige med plads til både sofagruppe og spisebordsarrangement. Er det en køligere aften, kan du tænde op i pejsen, mens du om sommeren vil foretrække at åbne altandøren og lade den milde brise strømme ind. Det aflange værelse har samme udsmykning i loftet som stuen, masser af skabsplads og indgang til et større badeværelse med bruseniche.

Kontakt os for at få mere information.