Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07681
Kontant
8.495.000
Udbetaling
425.000
Brutto / netto
37.584 / 32.267
Boligtype
Villa
Opført
1937
Ombygget
2011
Energimærke
C
Boligareal
179 m2
Kælder
112 m2
Grundareal
1.087 m2
Stuer/Vær./Etager
3/4/3
Ejerudgift pr. mdr.
6.780 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.084 kr.

Helgasvej 23
2840 Holte

UNIK OG
DETALJE-
RIG VILLA

Drømmer I om en moderniseret bolig, med et stilsikkert udtryk samt klassiske detaljer og en autentisk charme? Denne enestående villa i Holtes attraktive Dronninggårdskvarter rummer det hele. Her får I en klassisk murermestervilla fra 1937, som er renoveret fra kælder til kvist med respekt for ejendommens alder og arkitektur, hvilket skaber en unik bolig med et væld af fine, originale detaljer og en helt særlig stemning.

I kommer til at bo i naturskønne omgivelser med Furesøen, Vaserne, Frederikslunds Skov og Rudeskov lige rundt om hjørnet. Samtidig kan I ad sikker skolevej hurtigt gå til både Ny Holte Skole og Dronninggårdsskolen, ligesom bymidten med hyggelige caféer, spisesteder, specialbutikker og Holte Havn ligger tæt på adressen. Desuden når I København på blot 25 minutter fra Holte Station.

Villaen er opført i gule teglsten med rødt tegltag, hvide vinduesrammer samt ny hoveddør, der er snedkerbygget efter mål fra original dør fra 1937. Veldisponeret og rummelig planløsning. Indenfor fordeler 179 kvadratmeter sig over halvandet plan, og dertil kommer en lys, tør og boliglignende kælder på hele 112 kvadratmeter. I træder ind den store hall, der har loft til kip, synlige bjælker og en svungen trappe mod den indbydende førstesal, som udgøres af en møblerbar repos og tre værelser med fyrtræsgulve fra Dinesen. I stueetagen er der et badeværelse med badekar og et fantastisk køkken-alrum med udgang til terrasse. Det stilrene køkken fra 2012 får en moderne kant fra køkkenøen med stålbordplade. Her er der plads til at samle hele familien omkring brændeovnen. Endelig rummer stueplanet to mageløse stuer en suite, der har et smukt lysindfald samt en god højde til stukloftet. Kælderen har klinker med gulvvarme, og på dette plan finder I to disponible rum en suite, et stort badeværelse, fyrrum og et vaskerum.

Den solrige have rummer frugttræer, staudebede og hyggelige terrasser i forskellige niveauer. I 2018 er der endvidere anlagt køkkenhave med højbede og bærbuske samt et rummeligt haveskur i sibirisk lærketræ. Ejendommen er højt placeret på toppen af en stille vej, hvorfor her er et flot udsyn til byen, skoven og himlen. Velkommen hjem.

Ring for en fremvisning.