Åbent hus: 22/4 kl. 15:35-15:55

Sagsdata

Sagsnr.
JN07758
Kontant
11.250.000
Udbetaling
565.000
Brutto / netto
47.716 / 41.820
Boligtype
Villa
Opført
1918
Ombygget
2001
Energimærke
D
Boligareal
253 m2
Grundareal
1.618 m2
Stuer/Vær./Etager
2/6/2
Ejerudgift pr. mdr.
9.329 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.197 kr.

Skovmindevej 34
2840 Holte

SJÆLDENT
UDBUDT
VILLA

Med denne udsøgte villa i Holte går autentisk charme, moderne komfort og naturskøn beliggenhed op i en højere enhed. Den ligger i smørhullet mellem Næsseslottet, Furesø samt Vejlesø – og indenfor en radius af to kilometer finder I Rudersdal Lilleskole, daginstitution, indkøb og S-togstation. På Skovmindevej 34 møder I denne ejendom fra 1918, hvis hvidpudsede facade komplementeres af et sort tag, der skaber et flot helhedsindtryk. Tilknyttet matriklen er et værksted og et stort loftsrum ovenpå den dobbelte carport. Boligen er løbende vedligeholdt og nænsomt renoveret med respekt for den oprindelige stil. Desuden kan der nævnes originale fyldningsdøre, messing-kontakter og dybe vindueskarme med klassiske radiatorskjulere i hele boligen.

Indenfor fordeler de veludnyttede kvadratmeter sig i halvandet plan. Under førstesalens skråvægge gemmer der sig to værelser med indbyggede skabe og et walk-in-closet, der kan omdannes til et ekstra værelse, hvis I ønsker det. I stueplan er der yderligere tre værelser, et toilet og et enestående Versace-badeværelse med dobbelt håndvask, gulvvarme, bruseniche og badekar, der inviterer til afslapning efter en lang dag. Køkkenet fremstår med hvide elementer i nydelig kontrast til de sorte bordplader – pænt akkompagneret af et velbevaret smedejernskomfur og en spiseplads, hvor gæsterne kan nyde et glas vin ved den knitrende pejs, samtidig med at I lægger sidste hånd på de kulinariske udfoldelser. Boligens hjerterum er den indbydende stue i åben forbindelse med spisestue. De fremstår begge med herskabelig charme i form af elegante stuklofter og ornamenterede rosetter. Endvidere er der højt til loftet og et godt lysindfald, som harmonerer smukt med det originale trægulv. Stuen har en mageløs kakkelpejs, og spiseafdelingen byder på høje paneler og indbygget bænk.

Men herlighederne stopper ikke her: Der er en dejlig udestue, som forlænger sommeren fra forår til efterår, mens boligen fuldendes af en skøn have og overdækket terrasse, hvor I kan samle vennerne til middag under åben himmel.
Kom og oplev boligen!