Sagsdata

Sagsnr.
JN07790
Kontant
3.495.000
Udbetaling
175.000
Brutto / netto
14.524 / 12.925
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1992
Energimærke
C
Boligareal
98 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.728 kr.
Forbrug pr. mdr.
700 kr.

Vedbæk Stationsvej 5, 2. TV.
2950 Vedbæk

TÆT PÅ
SKOV &
VAND

Lækker livsnyderlejlighed med kæmpe sydvendt tagterasse, hvorfra der er udsigt til Øresund.

Denne flotte, lyse og store 2Ver har en kæmpe opholdsstue og den skønneste solrige altan, hvor du kan nyde udsigten til vandet. Du får også en privat parkeringsplads og en skøn beliggenhed, hvor du kan komme til stranden på ingen tid. Normalt betyder 2Ver, at pladsen er begrænset, men i denne lejlighed får du rigeligt med kvadratmeter at indrette dig på. Ikke mindst i den kæmpe opholdsstue, der uden problemer kan rumme alle dine yndlingsmøbler og en masse gæster, uden at pladsen føles trang. Samtidig har stuen en spændende udformning, som lægger op til mange kreative indretningsmuligheder. Herudover får du et dejligt soveværelse med en praktisk skabsvæg, så du aldrig kommer i pladsmangel. Fra begge værelser strømmer lyset ind udefra, og fra både stuen og soveværelset er der direkte udgang til den rummelige terrasse, hvorfra du har kig til Øresund.

I de varme måneder bliver terrassen en naturlig udvidelse af lejlighedens opholdsrum, og her kan du nyde middagen og et stille glas hvidvin i aftentimerne. Køkkenet er funktionelt indrettet med hvide elementer og en god, stor bordplade, så du har ordentlig plads til de gastronomiske udfoldelser. Lejligheden byder desuden på et lækkert og rummeligt flisebadeværelse med indstøbt vask, bruseniche og vaskemaskine. Der følger en privat parkeringsplads med til lejligheden, og lige uden for din hoveddør ligger der en Netto, så du kan klare indkøbene i en fart. Ejerforeningen er veldrevet, og fællesomkostningerne er lave.

Fra lejligheden tager det kun fem minutter at komme til Vedbæk Strand og det hyggelige leben ved Vedbæk Havn. Hvis du kan lide at få pulsen op, har du den perfekte ramme om løbeturen i Trørød Skovs smukke natur.

Kort sagt en lys, rummelig og særdeles indbydende lejlighed med en skøn terrasse og en herlig beliggenhed i Vedbæk.