Sagsdata

Sagsnr.
JN07793
Kontant
8.275.000
Udbetaling
415.000
Brutto / netto
34.292 / 30.525
Boligtype
Villa
Opført
1917
Ombygget
1976
Energimærke
E
Boligareal
219 m2
Kælder
21 m2
Grundareal
1.379 m2
Stuer/Vær./Etager
2/6/3
Ejerudgift pr. mdr.
7.369 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.633 kr.

Krogholmgårdsvej 76A
2950 Vedbæk

SKØN
VILLA I
TRØRØD

En beliggenhed højt i terrænnet med flot udsigt over nærområdet til skov samt en tilbagetrukket og privat placering på en fredelig koteletgrund. Ja, det er blot et par af fordelene, der følger med, når I indretter jeres nye hjem i denne charmerende og smagfuldt opdateret villa i Trørød. Her venter der jer kort sagt en bolig med sjæl og en hyggelig atmosfære, der både byder på herskabelige og rustikke detaljer samt moderne bekvemmeligheder og materialer i højeste kvalitet. Såvel bolig som have giver god plads til familien, og beliggenheden er ligeledes befordrende for et velfungerende hverdagsliv. Fra adressen er der blot halvanden kilometer til Trørød skole, og I får cirka halvt så langt til børnehave, indkøb i Brugsen og Netto og naturoplevelser i Trørød Skov.

Villaen er opført i 1917, og den står i flot løbende vedligeholdt stand. Den solgule facade med hvide detaljer og sprossevinduer under det sorte tag giver en lethed i udtrykket, som også fortsætter inde i den meget lyse bolig, hvor alle opdateringer er udført med sikker hånd og respekt for den oprindelige arkitektur. Stuerne har god loftshøjde med fine detaljer som brede plankegulve og kunstfærdige stuklofter, og smukke paneler og franske døre fuldender det herskabelige udtryk. Den store opholdsstue har pejs og forbindelse til spisestuen samt udgang til en skøn havestue, hvor der ligesom i flere øvrige rum ligger travertinfliser. Mellem spisestuen og køkkenet skaber en gennemgående pejseindsats hygge til begge sider.

Køkken-alrummet er endnu et højdepunkt med blandt andet boform-indretning med træskuffer og loftemfang, og alrumsdelen, som ligger ud i en glaskarnap med ovenlys, skaber den perfekte ramme om familiens fælles timer med hyggesnak og lektielæsning. Stueplanet omfatter også et stort bryggers, et kontor/værelse og en hall med badeværelse og trappe til første sal. Heroppe ligger endnu et badeværelse, der ligesom det første har toilet og bademøbler fra Villeroy & Boch med blandingsbatterier fra Vola. Yderligere forbinder reposen og en gang til tre værelser med hyggelige skråvægge og soveværelse med altan. Afrundingsvist får I fyrrum og vinkælder samt smukt anlagte og ugenerede udearealer med eksempelvis terrassemiljø med udepejs. Lad os byde på en fremvisning, hvor I får alle detaljerne ved denne smukke ejendom med. Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen – Holte for en fremvisning af Krogholmgårdsvej 76A.