Sagsdata

Sagsnr.
JNL01866
Kontant
6.795.000
Udbetaling
340.000
Brutto / netto
29.569 / 25.734
Boligtype
Villa
Opført
1980
Energimærke
C
Boligareal
155 m2
Grundareal
750 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.293 kr.
Forbrug pr. mdr.
790 kr.

Prøvekæret 14
2800 Kgs. Lyngby

SKØN
VILLA I
HJORTEKÆR

Drømmer I om et skønt familiehjem, hvor bolig og beliggenhed går op i en højere enhed? Så tag med os til Hjortekær i Kongens Lyngby, hvor I finder denne dejlige etplansvilla. Ejendommen fra 1980 er nemlig nydeligt vedligeholdt og flot moderniseret. I sommeren 2016 blev huset malet indvendigt, mens husets facade stod for tur i 2018. Sluttelig kom der et nyt køkken i 2016, mens der i ultimo 2018 blev installeret et nyt gasfyr. Derudover fremtræder boligen imødekommende med gulvvarme på begge badeværelser, trægulv i stuen og gode materialevalg overalt. Når I ankommer adressen, kan I beskue den hvidpudsede villa, som har et herligt, forskudt saddeltag i tegl.

Bilen trilles op gennem fliseindkørslen, før den parkeres i den hvidmalede carport, og herefter fortsætter I op til det pæne, overdækkede indgangsparti. Træder I over dørtærsklen, vil I befinde jer I entréen, hvorfra 155 m2 udfolder sig. Lige fremme ligger et praktisk bryggers, og længere inde i hjemmet opdager I tre gode værelser. De fordeler sig smart i en børneafdeling med tilhørende badeværelse med badekar og et særskilt forældresoveværelse med eget badeværelse, der er udført i samme lyse stil som det forrige. Familien kan desuden glæde sig over det sublime opholdsrum, hvor stue, køkken og alrum forenes.

Nolte-køkkenet fremtræder lækkert med en hvid kompositbordplade i samspil med lyse træfronterne, og i stuen leder sydvendte skydedøre jer udenfor på den solrige terrasse med udsyn til haven. I får adresse på en lukket vej, hvor alle kender alle. Nabolagets børn kan trygt lege ude på vendepladsen, og hverdagen bliver dejligt nem. Der er let adgang til indkøb, daginstitution og Trongårdsskolen/Lundtofte Skole. Derudover er Dyrehaven under en halv kilometer fra adressen, og i bil tager turen til København blot tyve minutter. Vil I se mere? Bestil en fremvisning.