Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01875
Kontant
11.995.000
Udbetaling
600.000
Brutto / netto
52.820 / 45.618
Boligtype
Villa
Opført
1943
Energimærke
D
Boligareal
181 m2
Kælder
98 m2
Grundareal
873 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/3
Ejerudgift pr. mdr.
10.983 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.032 kr.

Mosehøjvej 38
2920 Charlottenlund

CHARME
OG GOD
STIL

Indflytningsklar ejendom til salg på Mosehøjvej.

Denne dejlige ejendom har i alt 279 etagemeter, fordelt på stueplan, 1. sal og kælder.

I stueplan findes hall og 2 store stuer, begge med parket og pejs. I stueplan findes også køkken og gæstetoilet. På 1. sal findes et master-bedroom, 3 gode værelser og et godt disponeret badeværelse med brus og kar. I kælderen – som har selvstændige adgangsforhold – findes et stort og et lidt mindre værelse, samt vaskekælder og en imponerende vinkælder. På ejendommens 2. sal er der 80 m2 uanede opbevaringsmuligheder. Til ejendommen hører en garage.

Ejendommen er særdeles veldisponeret, blandt andet med rekord-meget indbygget skabsplads, som f.eks. et skoskab til 200 par sko! Der hører til bekvemmelighederne også et utal af hårde hvidevarer, 2 store køle/fryseskabe, 6 store vinskabe, et professionelt kaffeanlæg, tilsluttet vandtilførsel med afkalkning og afløb samt vaskemaskine, tørretumbler m.v., alt i de bedste mærker. Ejendommen har koblede ruder med vinduer i kernetræ. Der er fantastiske lysindfald, som får ejendommen til at præsentere sig smukt på alle årstider. Ejendommen er løbende holdt i en særdeles god vedligeholdelsesstand, og forbindelse med det kommende salg, er ejendommens parketgulve afslebet og ejendommen er nymalet fra kælder til kvist.

Den sydvest vendte have er et kapitel for sig, indhegnet og indrettet med terrasse samt pavillon og en lille ”smagehave”. Haven giver også plads til et stråtækt legehus samt en lille ”hemmelig” legeplads med gynger og rutsjebane. Haven kan i sæsonen nydes til langt ud på aftenen. Villaen har den bedste beliggenhed på den attraktive Mosehøjvej, nemlig for enden af en blind stikvej, i daglig tale ”Nøglehullet”. Ejendommen ligger tillige højt, og der har derfor heller ikke været problemer med indtrængende vand, hvilket også kan fornemmes af ejendommens behagelige indeklima.

Ejendommen ligger tæt ved nogle af kommunens bedste børneinstitutioner, b.la børnehaven Asylet som ligger blot et par hundrede meter fra ejendommen, og skoler samt indkøbsmuligheder på Ordrupvej og Jægersborgs Allé. For de heste interesserede, ligger Ordrupdal Rideskole også på Mosehøjvej, få hundrede meter fra villaen, så børnene trygt kan besøge hesten på rideskolen.

Denne dejlige villa har i 20 år sat rammerne for den nuværende ejers liv – og faktisk har ejendommen siden opførelsen i 1943 kun haft 2 ejere.

Kontakt Jesper Nielsen for en personlig fremvisning.