Sagsdata

Sagsnr.
JNL01843
Kontant
4.995.000
Udbetaling
250.000
Brutto / netto
21.060 / 18.314
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1952
Ombygget
1991
Energimærke
C
Boligareal
135 m2
Stuer/Vær.
1/3
Ejerudgift pr. mdr.
3.826 kr.
Forbrug pr. mdr.
466 kr.

Gammel Lundtoftevej 26
2800 Kgs. Lyngby

BO MIDT
I BONDE
BYEN

Er I på udkig efter jeres nye hjem i skønne Kongens Lyngby? Så har vi gode nyheder. Få hundrede meter fra Hovedgaden ligger Bondebyen placeret med sine maleriske bindingsværkshuse, og her finder I denne charmerende ejendom fra 1952 med hvid facade, rødt tag og sprossede vinduer. Indvendig finder I en lys og rummelig bolig med tre store værelser, hyggelige fællesrum og adgang til et velholdt gårdmiljø. Hoveddøren lukkes op til entréen, som fører jer videre til mellemgangen og dernæst et flot badeværelse med cremefarvede klinker, indbygget bruseniche og godt med skabsplads.

Denne etage rummer også et perfekt værelse til teenageren, som får private rammer her. Tag fat på alskens madlavningsprojekter i det U-formede køkken, der har en smart åben forbindelse til stuen. Her serveres retterne dampende varme ved spisebordet, og på en lun sommeraften er det ingen sag at rykke hyggen ud på terrassen bag huset, for fra køkkenet skal I blot slå terrassedørene op. Aftenerne tilbringes i stuens bløde møbler, hvor de petroleumsblå vinduesrammer pryder rummet og skaber en varm atmosfære. Følg trappen til overetagen, der fungerer som jeres private afdeling med to fortrinlige soveværelser og et fælles badeværelse.

De herlige kvistvinduer laver naturlige inddelinger i de store rum, og så er der fint med skabsplads. Bag bygningen er der adgang til et græsareal, og så kan I mageligt nyde udsigten til de omkringliggende bygninger, ligesom aftenture i det historiske kvarter er en oplevelse i sig selv. Ser I jeres nye hjem for jer her? Så kontakt os for en fremvisning.