Sagsdata

Sagsnr.
JNL01870
Kontant
5.492.000
Boligtype
Andelsbolig
Opført
1880
Energimærke
D
Boligareal
184 m2
Stuer/Vær.
1/5
Månedlig anvendelsesudgift
1.100 kr.
Månedlig boligydelse
8.771 kr.
Ejerudgift pr. mdr.
8.771 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.100 kr.

Vester Voldgade 117, st.
1552 København V

CENTRAL OG FLOT ANDEL

På en uforlignelig og overraskende rolig adresse lige midt i Indre By kan I nu indrette jeres nye hjem i en på en gang hyggelig og meget stor og herskabelig stuelejlighed, som i dag er blandet bolig/erhverv. Lejligheden har mange klassiske og charmerende detaljer, men trænger til en opdatering, og dens planløsning og orientering med en stor del vendt mod den pæne gård og to stuer (erhvervsdelen) ud mod den fredelige gade gør det oplagt at kombinere bolig og erhverv her. Ejendommen har i øvrigt en helt fantastisk tagterrasse med grill og udsigt over hele byen. Heroppe skal I blot dreje hovedet og end ikke strække nakken for at se fra Christiansborg til Rundetårn og Rådhustårnet og videre til Glyptotekets kuppel.

Fra hoveddøren er spadsereturen til Rådhuspladsen, Tivoli og Den Sorte Diamant ganske kort, og den fine gamle ejendom, som I kommer til at bo i, ligger tæt op ad en brostensbelagt gård med okkerfarvede bygninger og direkte adgang til Frederiksholm Kanal. En meget velfungerende andelsforening er at takke for den lækre tagterrasse, og ejendommen har også et trygt legeområde i gården samt absolut nydeligt holdte trappemiljøer. Indgangen til den højloftede bolig via en smukt udskåret dør med meget fornem karm byder jer velkommen til lejligheden.

De to stuer mod gaden (erhverv) ligger en suite forbundet af fløjdøre, og denne del af lejligheden indeholder herudover entré og gæstetoilet. I boligens mere private del findes en ganske unik stue med runding og en yderst dekorativ brændeovn med grønglaserede kakler. Dette fine rum kan oplagt indrettes som et stort køkken-alrum, såfremt I ønsker at omdanne det nuværende køkken til soveværelse. Det eksisterende spisekøkken ligger sammen med to værelser via en fordelingsgang forbundet til boligens badeværelse, som har vindue til udluftning. Dette er kort sagt en helt unik lejlighed med en uforlignelig beliggenhed lige midt i Indre By. Kontakt os for en fremvisning, hvor I får alle detaljerne med.