Sagsdata

Sagsnr.
JNL01870
Kontant
4.995.000
Boligtype
Andelsbolig
Opført
1880
Energimærke
D
Boligareal
184 m2
Stuer/Vær.
1/5
Månedlig boligydelse
8.771 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.100 kr.

Vester Voldgade 117A, st.
1552 København V

UDLEV DIN DRØM

Velkommen til Pandoras æske… På en af Indre By´s absolut bedste adresser, finder I denne skønne Herskabslejlighed. Den klassiske Københavner-indretning er velbevaret, og lejligheden venter kun på, at den helt rette ejer kommer og indretter sig efter egne drømme og ønsker! Her er virkelig mulighed for at skabe sig en ønskedrøm af en ægte Københavner-lejlighed på en misundelsesværdig beliggenhed.

Vester Voldgade ligger kun få stenkast fra Rådhuspladsen, på en bred og mondæn gade, hvor bilerne er få, og hvor der er roligt og smukt. Ejendommen kan tillige prale med en fantastisk tagterrasse. Her kan man tænde op i grillen, og nyde udsigten udover hele København! Lejlighedens ialt 184 m2 inkluderer 60 m2 noteret til erhverv. Dvs. her er en oplagt mulighed til at udleve drømmen om enten at rykke arbejdspladsen hjem, eller måske opstarte klinik/liberalt erhverv m.m. De 2 store, smukke rum har tidligere hus galleri, hvor ferniseringer tiltrak mange besøgende. Alternativt kan erhvervsdelen lejes ud, med lejeindtægt til følge. Indgangen til denne bolig er via aflåst, meget nydelig port. Den smukke hoveddør er lejlighedens første vartegn, og fører ind til entré hvorfra der er adgang erhvervsdelen, som består af de 2 store stuer ensuite vendende mod gaden. I tilknytning ligger toilet. Den resterende del af lejligheden har smuk stor stue, store rum, med nem mulighed for ændring såfremt det ønskes. Rummeligt køkken m. adgang til bagtrappe/baggården. Godt badeværelse.

Andelsboligforeningen er velfungerende, og de udendørs tilhørende arealer byder bla. på trygt legeområde i gården, samt velholdte trappemiljøer. Den helt unikke beliggenhed betyder direkte adgang til Frederiksholms Kanal, kort gåtur til bl.a. Tivoli, den sorte Diamant m.m.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til en rundvisning.