Åbent hus: 24/2 kl. 12:20-12:45

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01803
Kontant
5.150.000
Udbetaling
260.000
Brutto / netto
22.118 / 19.243
Boligtype
Villa
Opført
1990
Energimærke
D
Boligareal
136 m2
Grundareal
1.142 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.944 kr.
Forbrug pr. mdr.
968 kr.

Lundtoftevej 153C
2800 Kgs. Lyngby

TILBAGE-
TRUKKET &
UGENERET

Meget velholdt og indflytningsklar villa med utrolig lave ejerudgifter. Villaen ligger bagest på grunden og herved tilbagetrukket og ugeneret. Boligen ligger i et naturskønt område, men fortsat yderst centralt til Nordsjællands metropol Kongens Lyngby, hvor man finder et væld af butikker, caféer mm. Med denne beliggenhed får du mange rekreative områder, om det er løbeturen, gåturen med hunden eller stort udvalg af sportsfaciliteter – så har du det her. Ca. 1 km til Dyrehaven, Det Danske Schweiz og flere af Danmarks skønneste naturområder ligger lige i baghaven af denne dejlige ejendom. Der er ligeledes mange børnepasningsmuligheder og uddannelsessteder i området. Kun 400 meter til skolen.

Ejendommen præsenterer sig meget smagfuld, lys og indbydende overalt og ikke mindst meget nem at vedligeholde, hvilket husets tilstandsrapporter også bekræfter. Du møder først den store dobbelte carport. Flot og nemt anlagt sydvestvendt have ( ca. 550 m2), der ligger total ugeneret i forhold til naboer og med stor skøn terrasse på 40 kvm med sol fra morgen til aften og masser af plads til hyggelig samvær. Entré med marmorgulv og indbygningsskabe. Stort og dejligt åbent køkken/alrum – oplagt samlingspunkt i huset. Der er god plads til stor spiseafdeling, og køkkenet har alt det, man har brug for, med indbygget ovn, mikrobølgeovn, kogeplader, køleskab med fryser og opvaskemaskine. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til den skønne terrasse, som gør det meget nemt og hyggeligt med madlavning og servering mellem køkkenet og terrasse. Stor lys stue med stort vinduesparti, skydedør og udsigt til haven.

Fra stuen er der adgang til et godt kontor- /gæsteværelse. Egen børne/teenager afdeling med fordelingsgang, 2 værelser med indbyggede skabe og eget badeværelse med karbad, brus og varme i gulvet. Forældreafdeling med stort soveværelse, indbyggede skabe og direkte adgang til endnu et stort badeværelse med dobbelt håndvask, bruser og varme i gulvet. Bryggers med indbygningsskabe, vaskemaskine, tørretumbler, og nyere naturgasfyr. Der er gulvvarme i entré, køkken/alrum, bryggers og i de 2 badeværelser. Alt i alt en fantastisk nem og velindrettet ejendom, der her udbydes til den kræsne køber.