Sagsdata

Sagsnr.
JNL01861
Kontant
3.495.000
Udbetaling
175.000
Brutto / netto
14.194 / 12.540
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1952
Ombygget
1991
Energimærke
C
Boligareal
84 m2
Stuer/Vær.
1/2
Ejerudgift pr. mdr.
2.405 kr.
Forbrug pr. mdr.
289 kr.

Peter Lunds Vej 5A
2800 Kgs. Lyngby

BO MIDT
I BONDE
BYEN

I den attraktive Bondebyen i Lyngby finder du netop nu denne skønne, treværelses lejlighed. Her får du en klassisk og charmerende bolig samt mulighed for at fremhæve netop dine stilvalg. Lejligheden befinder sig i stueplan af en hyggelig, hvidpudset ejendom med dueblå sprossevinduer. Træd ind i entréen med skabsplads til sko og jakker, og gå herfra på opdagelse i boligen, som udfolder sig via en spændende planløsning med skarpe vinkler og optimal udnyttelse af pladsen.

Du bemærker den blå hoveddør og de ligeså vinduesrammer, der matcher husets særegne stil. Lige fremme ligger et nydeligt badeværelse med en muret bruseniche, en bred håndvask og lyse fliser. På højre hånd fra entréen får du det første værelse, der egner sig som kontor. Det andet værelse tilstøder stuen, og herinde får du en praktisk skabsvæg samt udgang til en solbeskinnet terrasse. I opholdsrummet breder de fleste af kvadratmeterne sig ud. Køkkenet er af ældre dato, og det er derfor oplagt at modernisere. Derudover brillerer rummet med rige indretningsmuligheder.

Når du får gæster, kan du således kokkerere i køkkenet, mens du følger snakken ved spisebordet, hvor gæsterne slapper af med et glas vin. Når gryderne er dampende klar, kan I alle samles om et godt måltid, før I rykker hen i de bløde sofaer. Fra adressen får du gåafstand til nærmeste busstoppested, føtex og Lyngby Svømmehal. Tager du derimod din cykel, kommer du let til Lyngby, som har S-togsforbindelse til København. Endelig tager cykelturen til DTU blot fem minutter – perfekt til studerende. Kan du se det for dig? Bestil en fremvisning.